ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμοι για τη… ρεβάνς οι “αιώνιοι”

Η προετοιμασία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα ξανακουμπήσουν μπάλα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Καραϊσκάκη", όπου το βράδυ της Τετάρτης (16/1, 21:30) διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες.

Ετοιμοι για τη… ρεβάνς οι “αιώνιοι”
Η προετοιμασία
Ολυμπιακού και
Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της
φάσης των 16 του
κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα ξανακουμπήσουν μπάλα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου “Καραϊσκάκη”, όπου το βράδυ της Τετάρτης (16/1, 21:30) διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες.

Το παιχνίδι πρωταθλήματος έληξε ισόπαλο 1-1, ωστόσο άφησε αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς, οι οποίοι μπορούν να τακτοποιηθούν (αγωνιστικά πάντα) στον… επαναληπτικό. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο νικητής δεν παίρνει «λάφυρο» τρεις βαθμούς, αλλά μία πρόκριση στα προημιτελικά ενός θεσμού όπου με τον ένα εκ των δύο “αιωνίων” νοκ-άουτ, όπως και την ΑΕΚ, θα είναι εκ των φαβορί.

Στο “στρατόπεδο” των “ερυθρολεύκων” τα τελευταία νέα παραμένουν… άσχημα. Οι δύο βασικοί απόντες του πρώτου αγώνα, ο Ακης Στολτίδης και ο Κριστιάν Λεντέσμα, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν πλήρως τους τραυματισμούς τους και ως εκ τούτου αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής του Τάκη Λεμονή. Εκτός των άλλων, όμως, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος λόγω ίωσης την Τρίτη αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς, με τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα να κρίνεται άκρως αμφίβολη.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, όσον αφορά τη θέση των αμυντικών μέσων, αφού ο Μαρσέλο Μάτος που δεν αγωνίστηκε στο ματς πρωταθλήματος, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος. Αντιθέτως, οι Γιώργος Καραγκούνης, Νταμ Ν’ Ντόι και Σιμάο που είχαν κάποια προβλήματα μικροτραυματισμού βρίσκονται στην 23άδα του Ζοζέ Πεσέιρο που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή τους, όπως και γι’ αυτήν του Χέλντερ Ποστίγκα που επίσης βρίσκεται στην αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK