Ποιά απόλυση; Ο Μοντέλα τους έστειλε όλους αδιάβαστους!

Οι περισσότεροι τον θεωρούν "τελειωμένο" στην Μίλαν όμως ο Βιτσέντσο Μοντέλα δεν βλέπει μόνο τον... τελικό με την Σασουόλο αλλά δίνει ραντεβού στο ερχόμενο ντέρμπι με την Νάπολι!

Milan's coach Vincenzo Montella speaks during a press conference in Athens, Wednesday, Nov. 1, 2017. Milan will play AEK Athens in a  Europa League group D soccer match on Thursday. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Milan's coach Vincenzo Montella speaks during a press conference in Athens, Wednesday, Nov. 1, 2017. Milan will play AEK Athens in a Europa League group D soccer match on Thursday. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν μέσω των σημερινών τους πρωτοσέλιδων πως ο Μοντέλα "παίζει το κεφάλι του" στο ματς πρωταθλήματος με την Σασουόλο και σε περίπτωση μη νίκης θα δώσει τη σκυτάλη στον Τζενάρο Γκατούζο (προπονητής στην Primavera της Μίλαν), όμως ο ίδιος όχι μόνο δεν επηρεάζεται αλλά δίνει ραντεβού με τους δημοσιογράφους και στο επόμενο ματς, αυτό με την Νάπολι!

"Φυσικά και θα είμαι εγώ στον πάγκο, γιατί δεν θα έπρεπε να ήμουν; Θα νικήσουμε την Κυριακή όπως κάναμε και στην Βερόνα απέναντι στην Ελλαδας. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το φέρω εις πέρας.

Οι παίκτες της Μίλαν θα πρέπει την Κυριακή να παίξουν για την ομάδα, όχι για μένα. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, κοιτάζω τις φωτογραφίες στις εφημερίδες και χαμογελώ. Το μυαλό μού είναι μόνο στο γήπεδο, πουθενά αλλού.

AC Milan coach Vincenzo Montella watches a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AC Milan coach Vincenzo Montella watches a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Μου λέτε πως οι παίκτες μου δεν έχουν τα μάτια της τίγρης; Δεν ξέρω τι τηλεόραση έχετε εσείς αλλά εγώ με την HD τηλεόραση που έχω τους βλέπω. Εγώ βλέπω να έχουν διάθεση και επιθυμία", τόνισε ο Μοντέλα, και πρόσθεσε με νόημα:

"Δεν είμαι κουρασμένος από όσα γράφονται. Είμαι συγκεντφωμένος και μαχητής, έχοντας το μυαλό μόνο στην Μίλαν. Το ποδόσφαιρο έχει σκαμπανεβάσματα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως όσοι βρίσκονται δίπλα μου υποφέρουν".

Όσον αφορά στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο που άφησε πληγές στους "ροσονέρι" ελέω της αποτυχίας τους να πάρουν τη νίκη, δήλωσε:

"Κουραστήκαμε στο πρώτο μέρος επειδή δεν υπήρχε κίνηση και υποφέραμε από τα προσωπικά τους μαρκαρίσματα σε όλο το γήπεδο. Στην Αθήνα δημιουργήσαμε λιγότερες φάσεις σε σύγκριση με προηγούμενα ματς αλλά γενικά πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και πιο κινητικοί με το που παίρνουμε τη μπάλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK