Έτοιμος δηλώνει ο Ρονάλντο

Οι φόβοι των Πορτογάλων για μη συμμετοχή του Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μεγάλοι ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να στείλει τις καρδιές των συμπατριωτών του... στις θέσεις τους.

Έτοιμος δηλώνει ο Ρονάλντο

Ο τραυματισμός του αστέρα της εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και η πολυήμερη αποχή του από τις προπονήσεις (τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν ο τελικός του Champions League στις 24/5) έθεσε εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Όμως, ο Κριστιάνο απέδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι, συμμετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις και μάλιστα έπαιξε και στο φιλικό της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία για 65 λεπτά. Αυτό φυσικά έχει αναπτερώσει τις ελπίδες όλων στην εθνική, που πιστεύουν ότι μπορούν -μαζί με τον ηγέτη τους- να κάνουν σημαντικά πράγματα στη διοργάνωση.

Μάλιστα όχι μόνο δήλωσε έτοιμος, αλλά μεγάλωσε και τις προσδοκίες για την ομάδα, δείχνοντας την πίστη του για κάτι καλό στη Βραζιλία. Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Προπονούμαι καλά, έχοντας στο μυαλό την συμβουλή των γιατρών. Λένε πως η πρόοδος μου είναι ενθαρρυντική κι εγώ αισθάνομαι μέρα με τη μέρα καλύτερα. Θα είμαι σίγουρα έτοιμος τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Δεν υπάρχει λόγος για ανησυχίες.

Οι Γερμανοί έχουν μια πολύ σπουδαία ομάδα και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μαζί με ΗΠΑ και Γκάνα θα έχουμε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο. Είμαστε αποφασισμένοι όμως να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ