Έτοιμος για την πρώτη μεγάλη αλλαγή ο Γκατούζο!

Ο Τζενάρο Γκατούζο μετράει μόλις λίγες ημέρες στον πάγκο της Μίλαν, ωστόσο είναι έτοιμος για την πρώτη σημαντική "κίνησή" του ενόψει της πρεμιέρας του κόντρα στην Μπενεβέντο.

FILE - In this Sept. 13, 2014 file phtoto, OFI's coach Gennaro Gattuso of Italy gives instructions to his players during a Greek Soccer League match at the Georgios Karaiskakis stadium against Olympiacos in the port of Piraeus, near Athens. On Monday, Nov. 27, 2017 AC Milan fired Vincenzo Montella and named Gennaro Gattuso as coach Monday after the club failed to produce inspiring results with a completely revamped squad.  (AP Photo/Thanassis Stavrakis file)
FILE - In this Sept. 13, 2014 file phtoto, OFI's coach Gennaro Gattuso of Italy gives instructions to his players during a Greek Soccer League match at the Georgios Karaiskakis stadium against Olympiacos in the port of Piraeus, near Athens. On Monday, Nov. 27, 2017 AC Milan fired Vincenzo Montella and named Gennaro Gattuso as coach Monday after the club failed to produce inspiring results with a completely revamped squad. (AP Photo/Thanassis Stavrakis file) AP

Στην επίσημη παρουσίασή του ως νέος τεχνικός της Μίλαν ο Τζενάρο Γκατούζο ξεκαθάρισε πως το μόνο σίγουρο είναι πως θα παρατάξει την ομάδα τους με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ωστόσο λίγο πριν το ντεμπούτο του κόντρα στη Μπενεβέντο όλα δείχνουν πως θα προχωρήσει σε μία... καινοτομία.

Αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακής κόντρα στην ουραγό της Serie A, που θα είναι το 4-3-3, αλλά και με τα πρόσωπα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει με δύο δημιουργικά χαφ στην ενδεκάδα.

Ο "σίγουρος" είναι ο πρώην αρχηγός (πριν πάρει το περιβραχιόνιο ο Μπονούτσι) Ρικάρντο Μοντολίβο που διέρχεται περίοδο εξαιρετικής φόρμας, με τον "Ρίνγκιο" να σκέφτεται να έχει δίπλα του έναν άλλον κεντρικό μέσο με επιθετικές αρετές, τον Λούκας Μπίγλια.

Αν γίνει κάτι τέτοιο θα αφήσει στον πάγκο τον Φρανκ Κεσιέ, για τον οποίο μίλησε μεν με τα καλύτερα λόγια στην παρουσίασή του ("θυμίζει πολύ εμένα στα νιάτα μου αλλά είναι πιο γρήγορος και πιο εκρηκτικός') αλλά με τον πρώην άσο της Αταλάντα να μην διάγει και την καλύτερη φάση της καριέρας του εδώ και καιρό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK