Έτοιμος να... σκουπίσει "8" απ' το ρόστερ ο Κλοπ

Κάτι παραπάνω από αβέβαιη θεωρείται η παραμονή στην ομάδα για οκτώ ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αποφασισμένος να... πάρει σκούπα. Διαβάστε ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν απ' το "Άνφιλντ".

Έτοιμος να... σκουπίσει "8" απ' το ρόστερ ο Κλοπ
AP

Μετά τις αφίξεις των Φαμπίνιο, Κεϊτά, Σακίρι και Άλισον σειρά έχουν οι αποχωρήσεις, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει "σκούπα" προκειμένου να σουλουπώσει το ρόστερ και παράλληλα να ενισχύσει οικονομικά τα ταμεία του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων, προτεινόμενοι προς αποχώρηση απ' την ομάδα του λιμανιού είναι οι Ντιβόκ Οριγκί και Ντάνι Ίνγκς, οι οποίοι φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του Γερμανού ενόψει της νέας σεζόν.

Την χρονιά που μας πέρασε ο 23χρονος Βέλγος φορ είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Βόλφσμπουργκ, στην οποία δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του καθώς σε 37 αγώνες σκόραρε μόλις 7 τέρματα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να μην υπολογίζεται απ' τον 51χρονο προπονητή των "ρεντς".

Απ' την άλλη, ο 26χρονος επιθετικός που έγινε μέλος της ομάδας το 2015 θα δει κι αυτός πολύ σύντομα την εξώπορτα του "Άνφιλντ" μιας και οι συνεχείς τραυματισμοί δεν τον άφησαν να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση μεταξύ των υπολοίπων.

Την ίδια μοίρα πρόκειται να ακολουθήσει και ο Σέρβος εξτρέμ, Λάζαρ Μάρκοβιτς για τον οποίο λέγεται πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, ενώ στη "μαύρη λίστα" του Κλοπ βρίσκονται επίσης κυκλωμένα τα ονόματα των Σεγί Ότζο και Μπεν Γούντμπερν.

"Μετέωροι" θα πρέπει να θεωρούνται οι Μάρκο Γκρούγιτς και ο Ισπανός μέσος Πέδρο Τσιραβέλα, οι οποίοι σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί. Εξίσου "θολό" παραμένει το τοπίο και στην θέση του τερματοφύλακα, αφού η άφιξη του Άλισον θα σηματοδοτήσει αλλαγές κάτω απ' τα γκολπόστ.

Με πιο απλά λόγια ένας εκ των Κάριους ή Μινιολέ θα... αδειάσουν μια θέση στο ρόστερ, με τον Γερμανό να θεωρείται φαβορί προς παραμονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK