Έτοιμος να συνεργαστεί με τη FIFA o Μπεκενμπάουερ

Διατεθειμένος να συνεργαστεί με τη FIFA στην έρευνα για την αμφιλεγόμενη ανάθεση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ είναι ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, λίγες ημέρες αφότου η Παγκόσμια Ομοσπονδία του επέβαλε ποινή αποκλεισμού 90 ημερών από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

Έτοιμος να συνεργαστεί με τη FIFA o Μπεκενμπάουερ

Η FIFA απαγόρευσε τη συμμετοχή του Φραντς Μπεκενμπάουερ σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, εξαιτίας της απροθυμίας του 68χρονου να συνεργαστεί με την Παγκόσμια Ομοσπονδία στην έρευνα για την εμφιλεγόμενη ανάθεση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του "Κάιζερ", σημειώνεται πως είναι έτοιμος να απαντήσει στα ερωτήματα των ερευνητών έως τις 27 Ιουνίου το αργότερο, ενώ παράλληλα τονίζεται ότι εφόσον δεν υπάρχουν πλέον υποψίες πως ο Μπεκενμπάουερ παραβίασε κανόνες ηθικής θα πρέπει να αρθεί η ποινή αποκλεισμού.

Ο μάνατζερ του "θρύλου" της Γερμανίας δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter την απάντηση του πελάτη του, ο οποίος υποστηρίζει πως "σε καμία περίπτωσε δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK