ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμος ο Κωνσταντινίδης

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του ΟΦΗ συμμετείχε ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

default image
Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του
ΟΦΗ συμμετείχε ο
Κώστας
Κωνσταντινίδης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των Κρητικών, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας, έκανε την πρώτη του προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως, ο Ράινερ Μάουρερ είχε ορισμένα προβλήματα με παίκτες του, τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή προπόνηση. Ο Μηνάς Πίτσος (τενοντίτιδα στον επιγονάτιο τένοντα του αριστερού γονάτου) έκανε θεραπεία και στην συνέχεια έτρεξε μόνος του για είκοσι λεπτά, ενώ ο Μανόλης Ρουμπάκης έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έκανε θεραπεία, ακολουθώντας μετά ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Στεφανής δεν προπονήθηκε το πρωί λόγω της θλάσης που έχει υποστεί και για την οποία, οι γιατροί της ομάδας εκτιμούν ότι, θα απέχει μία εβδομάδα από το κανονικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος Κουτσουπιάς, που έχει υποστεί διάστρεμμα, έκανε θεραπεία. Οι ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο του Κώστα Μιχελάκη τον ανάγκασαν να κάνει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Νέος υποστηρικτής της ΠΑΕ

“Η εταιρεία Ζαχαράκης ΑΕ είναι νέος υποστηρικτής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Ζαχαράκη την βοήθεια της στην προσπάθεια που καταβάλει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ