Έτοιμος το συντομότερο δυνατό o Νομπόα

Οι εξετάσεις του Κριστιάν Νομπόα έδειξαν πως το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στα τέλη του μήνα.

Έτοιμος το συντομότερο δυνατό o Νομπόα

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου" σε συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας του, πέρασε το μήνυμα πως σε περίπου δέκα ημέρες θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Βέβαια, περισσότερα για την κατάσταση του Νομπόα ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του θα ξέρουν τις επόμενες ημέρες, όταν ο παίκτης θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Παίζει με Παναιτωλικό

Με άλλα λόγια; Ο Κριστιάν Νομπόα αναμένεται να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 31 Ιανουαρίου! Πέρα, δηλαδή, από το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Νομπόα δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στα ματς με Καλλονή στην Μυτιλήνη και Πλατανιά στην Τούμπα. Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μετά από αυτά τα δύο θα είναι σε δύο εβδομάδες, αφού μεσολαβεί... το ρεπό με τη Νίκη Βόλου, η οποία έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Σε αυτό το διάστημα ο Νομπόα θα έχει την δυνατότητα να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, να "βρει" τους συμπαίκτες του και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου στα τέλη του μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK