Έτσι αποχαιρέτησε το ΦΩΣ τον Θόδωρο Νικολαΐδη

Όλες οι Ολυμπιακές (και όχι μόνο) φωνές ενώθηκαν στο ΦΩΣ της Κυριακής για να πουν το ύστατο χαίρε στον τελευταίο μεγάλο δημοσιογράφο-εκδότη, Θόδωρο Νικολαΐδη. "Το φως γύρω μας έσβησε", γράφει η ιστορική εφημερίδα.

Έτσι αποχαιρέτησε το ΦΩΣ τον Θόδωρο Νικολαΐδη

Σε ηλικία 92 ετών, ο Θόδωρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφήνοντας πίσω βαριά παρακαταθήκη για όλους τους δημοσιογράφους. Μία μέρα αργότερα, το ΦΩΣ αποχαιρέτησε τον σπουδαίο εκδότη γεμίζοντας τις σελίδες του με ιστορίες από ανθρώπους που σημάδεψαν την εφημερίδα και την δημοσιογραφία.

Το συγκλονιστικότερο μήνυμα, ωστόσο, έρχεται από τον διευθυντή σύνταξης του Φωτός, Στράτο Μακρή, ο οποίος υπογράφει κάτω από τη μεγάλη φωτογραφία του εκλιπόντος.

"Για εμάς στο "ΦΩΣ", χθες τα ξημερώματα, συνέβη το χειρότερο από όσα μπορούσαν να συμβούν...

Το φως γύρω μας έσβησε. Και μείναμε μόνοι μας... Δέος μπροστά στο μέγεθος της απώλειας και στο κενό. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ δεν χάθηκε... Αλλά όσοι ζήσαμε δίπλα του τόσα χρόνια, όσοι μοιραστήκαμε μαζί του χαρές, λύπες, αγωνίες, δεν μπορούμε πια να ζητήσουμε τις συμβουλές του. Ήταν ένας μύστης της αθλητικής δημοσιογραφίας. Η μορφή του είχε πάρει διαστάσεις συμβούλου. Ιδεολόγος με συνέπεια, απαρέγκλιτες αρχές και σπάνια διορατικότητα. ]

Βαριά η παρακαταθήκη του. Σήμερα ψάχνουμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε την οδύνη, να κατανικήσουμε τη λύπη μας. Και να προχωρήσουμε... ".

Έτσι αποχαιρέτησε το ΦΩΣ τον Θόδωρο Νικολαΐδη
fos

News 24/7

24MEDIA NETWORK