Έτσι διαμορφώνεται ο 5ος όμιλος μετά τις ενστάσεις

Νέα δεδομένα προκύπτουν στη βαθμολογία του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής μετά από τις αποφάσεις της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ. Δείτε πώς διαμορφώνεται.

Έτσι διαμορφώνεται ο 5ος όμιλος μετά τις ενστάσεις

Και τυπικά η τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής (όταν προγραμματιστεί να διεξαχθεί) θα είναι αδιάφορη τόσο για τη Δόξα Βύρωνα, όσο και για τον Ρούβα.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, καθώς έχασαν τις δικαστικές διαμάχες που είχαν, με τις ενστάσεις που είχαν καταθέσει να απορρίπτονται και σε δεύτερο βαθμό από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Έτσι, η σχετική ανακοίνωση που βγήκε από την ομοσπονδία ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που διέρρεαν από πλευράς Γιούχτα για την υπόθεση της Δόξας Βύρωνα, κι έτσι η ένσταση των Βυρωνιωτών απορρίφθηκε και σε δεύτερο βαθμό.

Παράλληλα, ο Ρούβας δικαιώθηκε στην έφεσή του κατά της απόφασης που αφορούσε την διαμάχη του με τη Νέα Ιωνία, αλλά δεν είχε αντίκρυσμα καθώς δεν δικαιώθηκε στην έφεσή του για την υπόθεση με τη Δόξα Βύρωνα, με τους Βυρωνιώτες να παίρνουν το ματς στα χαρτιά, αλλά και η δική τους "νίκη" δεν είχε τελικά αντίκρυσμα.

Η Νέα Ιωνία από την πλευρά της, "έχασε" τους δύο βαθμούς που είχε κερδίσει πρωτόδικα και πλέον, χρειάζεται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η τύχη του αγώνα Ατρόμητος Πειραιά-Πεύκη, καθώς αμφότεροι έχουν καταθέσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.

Η βαθμολογία

1. Τράχωνες 63

2. Πανελευσινιακός 62

3. Ιωνικός 50

4. Κισσαμικός 49

5. Νέα Ιωνία 44

6. ΠΟΑ 43

7. Ατρόμητος Πειραιά 42 (σε 26 αγώνες)

8. Γιούχτας 42

9. Ρούβας 39

10. Δόξα Βύρωνα 38

11. Πεύκη 35 (σε 26 αγώνες)

12. Προοδευτική 28

13. Μύκονος 17

14. Ολυμπιακός Λαυρίου -1

15. Εθνικός Αστέρας -6

* Υποβιβάζονται οι ομάδες από την 8η θέση και κάτω

News 24/7

24MEDIA NETWORK