Έτσι "έφτιαξε" τους παίκτες του Αστέρα ο Παντελίδης

Ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", Μιχάλης Μανιάς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τον Βασίλη Τεμπέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Έτσι "έφτιαξε" τους παίκτες του Αστέρα ο Παντελίδης

Για την ισοπαλία:«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν κουρασμένος. Έτσι χτυπήσαμε στα αδύναμά του σημεία. Αυτό ήταν το κλειδί του παιχνιδιού».

Για το τι τους είπε ο Σάββας Παντελίδης πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο:«Μας τόνισε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, καθώς παίζουμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ότι να δείξουμε ποιοι είμαστε και να παλέψουμε για αυτό που μας αξίζει. Στο γήπεδο δείξαμε ότι αξίζαμε τη νίκη. Μας αφήνει μία πικρία το γκολ που δεχθήκαμε στο 94ο λεπτό. Όταν παίρνεις βαθμό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι θετικό, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς έπρεπε να πάρουμε το μέγιστο.

Δε θέλαμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ούτε να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας. Θέλαμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό με τις αντεπιθέσεις μας και να πάρουμε το καλύτερο. Και ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, αλλά κι εμείς ήμασταν αρκετά καλοί. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε τα κάναμε σε αρκετά καλό βαθμό σε σχέση με το πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Αστέρας».

Για το αν ήταν πέναλτι η φάση της ισοφάρισης:«Δεν μπορείς να πεις αν ήταν ή όχι. Οι συμπαίκτες μου, μου είπαν ότι η μπάλα χτυπάει καθαρά στο στήθος του Ματίας (Ιγκλέσιας). Πλέον δεν έχει καμία σημασία. Το πέναλτι δόθηκε και δεν πρέπει να μείνουμε εκεί».

Για τον Ολυμπιακό:«Όταν έχεις ξεκινήσει τα παιχνίδια από τα μέσα ή τα τέλη του Ιουλίου και κάνεις μία ήττα ή μία ισοπαλία μπορεί να φταίνε η χρονική περίοδος και οι συγκυρίες. Αυτό που πρέπει να κάνουν στον Ολυμπιακό είναι να πάρουν ένα δύο θετικά αποτελέσματα, να σηκώσουν κεφάλι και να συνεχίσουν πολύ καλύτερα».

Για το πρωτάθλημα:«Αν και έχουμε παίξει μόλις τέσσερις αγώνες, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μία ομάδα που έχει κάνει το 4/4. Υπάρχουν «μικρομεσαίες» ομάδες που μπορούν να παίρνουν βαθμούς από τους «μεγάλους». Μακάρι να συνεχιστεί έτσι το πρωτάθλημα για να έχει μεγαλύτερο σασπένς στο τέλος».

Για το ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής:«Ο Λεβαδειακός, που πέρσι ουσιαστικά είχε… πέσει κατηγορία, έχει δείξει πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Και η ΑΕΚ τα πάει πάρα πολύ καλά. Μακάρι το πρωτάθλημα να συνεχίσει να έχει πολλές εκπλήξεις».

Για τους Τόνσο και Ισνάλδο:«Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης:«Είναι αρκετά νωρίς να πούμε ακριβώς τους στόχους μας. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Πέρσι ήταν δύσκολα για εμάς, για αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για έξοδο στην Ευρώπη. Αν στο τέλος είμαστε κοντά στις θέσεις που δίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα το διεκδικήσουμε».

Για την εμπειρία του στο Βέλγιο:«Με βελτίωσε και όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Το ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Εδώ γίνονται πολύ λίγες φάσεις, ενώ εκεί το αντίθετο. Για αυτό μπαίνουν πολλά γκολ και το χαίρεται ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται να φύγει ξανά στο εξωτερικό:«Στην Τρίπολη είμαι πολύ καλά. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάω μόνο τον Αστέρα. Υγεία να έχουμε και το μέλλον θα δείξει».

News 24/7

24MEDIA NETWORK