Έτσι εξυπηρέτησε η Ροστόφ τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ

Μιλάμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση που έχουμε δει ποτέ από γηπεδούχο ομάδα σε αντίπαλους οπαδούς. Δείτε τι έκανε η Ροστόφ για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που ταξίδεψαν μέχρι τη Ρωσία.

Έτσι εξυπηρέτησε η Ροστόφ τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ

Η Ροστόφ υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των "16" του Europa League και παρέμεινε ζωντανή μετά το 1-1. Στην παγωμένη πόλη της Ρωσίας για να στηρίξουν την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο όμως ταξίδεψαν και 238 γενναίοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι είχαν την καλύτερη εξυπηρέτηση που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Η ρωσική ομάδα προνόησε και προσέλαβε την 33χρονη καλλονή, γεννημένη στο Ροστόφ και πρέσβη του ερχόμενου Μουντιάλ του 2018 που θα διοργανώσει η Ρωσία, Βικτόρια Λοπίρεβα, η οποία ανέλαβε να βοηθήσει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που βρέθηκαν στο γήπεδο σε ότι χρειαζόντουσαν, καθώς και να τους ξεναγήσει στους χώρους του.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πρακτική που σπάνια βλέπουμε από ομάδες για τους αντίπαλους οπαδούς, αλλά η Ροστόφ είναι πολύ μπροστά. Σίγουρα με μια τέτοια ξανθιά παρουσία να τριγυρνάει ανάμεσα στις κερκίδες τους, οι Άγγλοι οπαδοί ξέχασαν και το κρύο, αλλά και την κακή εμφάνιση των παικτών του Μουρίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK