Έτσι έζησε τον εφιάλτη ο Παπασταθόπουλος

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιέγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σχολιάζοντας πως ένιωσε σαν ζώο και όχι άνθρωπος από τη συμπεριφορά της UEFA.

Έτσι έζησε τον εφιάλτη ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξέσπασε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονακό και την ήττα της Ντόρτμουντ με 3-2. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά και για την απόφαση διεξαγωγής του αγώνα, μόλις μία ημέρα μετά τις εκρήξεις. Όπως παραδέχτηκε, το ποδόσφαιρο δεν ήταν στο μυαλό του.

«Καταρχήν είμαι χαρούμενος επειδή είμαι ζωντανός. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα στη ζωή μου και εύχομαι κανείς να μην ζήσει μία ημέρα σαν και αυτή. Μετά από αυτά που συνέβησαν δεν είχα χώρο μέσα στο μυαλό μου για να σκεφτώ το παιχνίδι. Αυτοί στην UEFA πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι. Και δεν είμαστε ζώα. Είμαι χαρούμενος επειδή όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ζωντανοί», σημείωσε αρχικά ο Έλληνας διεθνής.

«Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς και να παίξεις ποδόσφαιρο. Για όλους είναι δύσκολο να πάνε στην δουλειά. Ελπίζω ότι αυτό που μας συνέβη να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν άλλον. Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και με τον προπονητή μας. Αλλά δεν έχουμε άλλη λύση. Νιώθω αυτό που σας είπα πριν. Νιώθω σαν ένα ζώο και όχι άνθρωπος. Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλο ήταν για εμάς», συμπλήρωσε.

Photo credits: Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK