Έτσι μας βλέπουν οι Κοσταρικανοί

Αφιέρωμα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας φιλοξενεί η εφημερίδα της Κόστα Ρίκα "La Nación" εν αναμονή του μεγάλου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. "Οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν πολλά με το μικρότερο δυνατό κόπο" αναφέρουν.

Έτσι μας βλέπουν οι Κοσταρικανοί

Εκτεταμένο αφιέρωμα φιλοξενεί η εφημερίδα "La Nación" της Κόστα Ρίκα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ως μια από τις λιγότερο ελκυστικές στο μάτι ομάδες του τουρνουά, ωστόσο ιδιαίτερα μαχητική και δυσκατάβλητη χαρακτηρίζεται η Εθνική μας.

Το αφιέρωμα αναφέρει την πορεία της Ελλάδας στα προκριματικά και την δεύτερη θέση που κατέκτησε πίσω από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, την πρόκριση κόντρα στη Ρουμανία, αλλά και την επιτυχία της ομάδας στο Euro του 2012 όπου έφτασε στους "8".

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στον "άθλο" του 2004 όπου σύμφωνα με την εφημερίδα αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για να κατανοήσουν όσοι δεν ξέρουν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Εθνική, ενώ χαρακτηρίζει τους Έλληνες μινιμαλιστές αφού στα περισσότερα παιχνίδια κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 ολοκληρώνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το αφιέρωμα κλείνει με αναφορά στο επεισόδιο του Γιάννη Μανιάτη με τον Γιώργο Τζαβέλλα το οποίο, όπως αναφέρουν, κατάφερε να ξεπεραστεί, γεγονός που έκανε τους παίκτες της Εθνικής να συγκεντρωθούν απόλυτα στα δύσκολα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Στο Ρεσίφε η Εθνική

Ρεχάγκελ: "Πανάξια πρόκριση για την Ελλάδα"

Συγκίνηση και δάκρυα στο αντίο των διεθνών στο Αρακαζού

"Ισπανοί, δείτε πως παίζουν οι Έλληνες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK