Έτσι μοιράστηκαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες. Μέσα Ιουλίου ο ΠΑΟΚ!

Ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ της Super League, οπότε μοιράστηκαν όλα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για την επόμενη σεζόν σε Champions League και Europa League.

Έτσι μοιράστηκαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες. Μέσα Ιουλίου ο ΠΑΟΚ!

Οπότε έχουμε και λέμε:

Ολυμπιακός: Όμιλοι UEFA Champions League

Παναθηναϊκός: 3ος Προκριματικός UEFA Champions League

Αστέρας Τρίπολης: Όμιλοι UEFA Europa League

Ατρόμητος: 3ος Προκριματικός UEFA Europa League

ΠΑΟΚ: 2ος Προκριματικός UEFA Europa League

Πότε παίζουν:

Ο Ολυμπιακός είναι ο... καλύτερος, αφού θα μπει τον Σεπτέμβριο στις επίσημες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο παιχνίδι στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό , η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνει στις 17 Ιουλίου, ενώ το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 28-29 του ίδιου μήνα με τον επαναληπτικό 4-5 Αυγούστου.

Αν ο Παναθηναϊκός περάσει, τότε η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League θα γίνει στις 7 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 18-19 Αυγούστου και το δεύτερο 25-26 Αυγούστου. Αν αποκλειστεί, τότε ο Παναθηναϊκός πάει στα πλέι οφ του Europa League. Η κλήρωση θα γίνει στις 7 Αυγούστου, το πρώτο ματς στις 20 Αυγούστου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά.

Ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League. Η κλήρωση θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 17 Σεπτέμβρη.

Για τον Ατρόμητο , η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 17 Ιουλίου και τα ματς στις 30 του ίδιου μήνα και 6 Αυγούστου.

Τέλος, στη χειρότερη μοίρα είναι ο ΠΑΟΚ που ξεκινά τις υποχρεώσεις του από μέσα Ιουλίου! Συγκεκριμένα, η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 22 Ιουνίου, το πρώτο ματς στις 16 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 23 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK