Έτσι προκρίνεται η Αλβανία!

Διαβάστε ποιον συνδυασμό αποτελεσμάτων χρειάζεται η Αλβανία προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στη φάση των "16" του Euro 2016.

Έτσι προκρίνεται η Αλβανία!

Τα αποτελέσματα του 3ου και 4ου ομίλου δεν βόλεψαν την Αλβανία στη μάχη που δίνει για πρόκριση στους "16" του Euro, μέσω της 3ης θέσης. Η Βόρεια Ιρλανδία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γερμανία, αλλά παρ' όλα αυτά έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τη γειτονική χώρα (2-2), με συνέπεια να πάρει το ένα εισιτήριο (ως τρίτη) για τη φάση των "16".

Η Αλβανία έχει αρνητικό συντελεστή (1-3), κάτι που δυσχεράνει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της. Παράλληλα, η νίκη της Τουρκίας επί της Τσεχίας με 2-0 ήρθε να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο της, αφού μπορεί κι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ να έχει αρνητικό συντελεστή γκολ (2-4), αλλά έχει καλύτερη επίθεση σε σχέση με την Αλβανία.

Αυτή την στιγμή οι Αλβανοί είναι οι τέταρτοι καλύτεροι τρίτοι σε σύνολο έξι ομάδων, όμως απομένουν ακόμα τέσσερις αγώνες για τον 5ο και 6ο όμιλο του Euro. Όπως γίνεται αντιληπτό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όμως υπάρχει ένα σενάριο που δίνει το εισιτήριο για τους "16" στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του Τζιάνι ντε Μπιάζι πρέπει να:

1. ΜΗΝ νικήσουν η Ιρλανδία και η Σουηδία την Ιταλία και το Βέλγιο αντίστοιχα. Ή η Σουηδία να νικήσει με 4+ γκολ το Βέλγιο κι η Ιρλανδία να ΜΗΝ νικήσει την Ιταλία.

2. Νικήσει η Ουγγαρία την Πορτογαλία. Ό,τι κι αν συμβεί στο έτερο ματς του 6ου ομίλου μεταξύ της Ισλανδίας και της Αυστρίας δεν επηρεάζει την Αλβανία, με την προϋπόθεση πως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα ηττηθεί από τους Ούγγρους.

Μόνο αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο η Αλβανία θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Α' ΟΜΙΛΟ

Έτσι προκρίνεται η Αλβανία!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Ε' ΟΜΙΛΟ (ΣΕ 2 ΑΓ.)

Έτσι προκρίνεται η Αλβανία!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤ' ΟΜΙΛΟ (ΣΕ 2 ΑΓ.)

Έτσι προκρίνεται η Αλβανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτά είναι τα δύο πρώτα ζευγάρια της φάσης των "16"
Προκρίθηκαν στους "16" Σλοβακία και Βόρεια Ιρλανδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK