Έτσι σταματά τους Ρονάλντο-Μπενζεμά-Μπέιλ ο Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι έπλεξε το εγκώμιο του πρώην βοηθού του και νυν τεχνικού της Ρεάλ, Ζιντάν, ενώ προσέφερε μία απολαυστική ατάκα μιλώντας για τους Ρονάλντο-Μπέιλ-Μπενζεμά.

Bayern's head coach Carlo Ancelotti attends a news conference prior to the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Tuesday, April 11, 2017. Munich will face Real on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Carlo Ancelotti attends a news conference prior to the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Tuesday, April 11, 2017. Munich will face Real on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Παραμονή του μεγάλου πρώτου προημιτελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για την Μπάγερν Μονάχου μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ντόρτμουντ και ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ρισκάρει σε περίπτωση που δεν είναι 100% έτοιμος.

"Θα πάρουμε την απόφαση την Τετάρτη. Εάν είναι καλά θα παίξει, εάν αισθανθεί πόνο όχι", είπε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενώ για τον άλλοτε άμεσο συνεργάτη του στην Ρεάλ (μαζί σήκωσαν το 10ο Champions League για τους "μερένγκες") και νυν τεχνικό της ομάδας της Μαδρίτης, είπε:

"Το να έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο όπως ο Ζιντάν με το δικό του χάρισμα και τη δική του εμπειρία σε βοηθάει πολύ. Ήταν ένας φανταστικός συνεργάτης".

Όσο για το πως σκοπεύει να βγάλει εκτός παιχνιδιού την τριπλέτα-φωτιά στην επίθεση της Ρεάλ, ο Κάρλο Αντσελότι βρήκε τον τέλειο τρόπο για να μην τον απειλήσουν οι πρώην παίκτες του:

"Θα μου άρεσε να ξεκινήσει στον πάγκο ο Κριστιάνο, ο Μπενζεμά να βρισκόταν στην εξέδρα και ο Μπέιλ σπίτι του για να παρακολουθήσει το παιχνίδι", ήταν η απολαυστική ατάκα του.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

Να σκοράρει ο Σέρχιο Ράμος το πρώτο γκολ στο Μπάγερν-Ρέαλ έχει απόδοση 23.00 στον Stoiximan.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK