Έτσι θα είναι η νέα εμφάνιση της Ρόμα

Με μία ήδη δοκιμασμένη... φόρμουλα θα αγωνίζονται του χρόνου οι "Ρωμαίοι" με τη φημολογούμενη νέα φανέλα τους να μην απέχει πολύ από τη φετινή. (PHOTOS)

Roma players celebrate after Radja Nainggolan scored his side's third goal, during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. Roma won 3-1. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma players celebrate after Radja Nainggolan scored his side's third goal, during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. Roma won 3-1. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Το σάιτ "footy headlines" που ειδικεύεται στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των ομάδων και πέφτει κατά μεγάλο ποσοστό μέσα, γνωστοποίησε και τις νέες εντός έδρας εμφανίσεις των Ιταλών για τη σεζόν 2017-18.

Βασική αλλαγή της νέας φανέλας, που κατά πολύ μοιάζει με τη φετινή, είναι η διαφοροποίηση του σήματος της ομάδας, που θα έχει πλέον ως βασικά χρώματα το κίτρινο και το κόκκινο, χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν φυσικά και στην εμφάνιση.

Έτσι θα είναι η νέα εμφάνιση της Ρόμα

Σε συνδυασμό με την αλλαγή του σήματος, η εμφάνιση θα έχει ένα τόνο πιο ανοιχτό κόκκινο και ένα τόνο πιο ανοιχτό κίτρινο, ενώ υπάρχει κι άλλη μία καινοτομία στη συνολική εμφάνιση των Ιταλών. Ενώ το σορτσάκι αναμένεται να είναι κι αυτό κόκκινο, οι κάλτσες που θα χρησιμοποιεί η ομάδα θα είναι μαύρες, όπως συνήθιζε να κάνει για τις εντός έδρας εμφανίσεις της τη δεκαετία του 2000.

Έτσι θα είναι η νέα εμφάνιση της Ρόμα

Το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε λίγο καιρό υπομονή για να μάθουμε αν όντως η "μετά του Τότι εποχή" εμφάνιση θα είναι έτσι.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK