Έτσι θα μοιράσει τα πριμ ο Σαββίδης

Το Contra.gr παρουσιάζει το σκεπτικό του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τα πριμ που ετοιμάζεται να δώσει για τη φετινή σεζόν. Διαβάστε για τα δύο... Μεγάλα Σάββατα των παικτών του ΠΑΟΚ που μπορούν να πάνε διακοπές με γεμάτες τσέπες, και... καπάκι να διεκδικήσουν ένα ακόμη μπόνους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
savvidis EUROKINISSI

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις κόντρα στον Πλατανιά το Σάββατο για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο, οι οποίες και θα καθορίσουν και το ύψος των πριμ που θα καταβληθούν στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εξηγήσει στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος το σκεπτικό του και εκείνοι καλούνται να τον... υποχρεώσουν να έχει το κομπιουτεράκι στο ένα χέρι και το άλλο να το βάλει στη τσέπη.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των ασπρόμαυρων ήταν ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. « Ολοι θα κριθείτε με βάση τα αποτελέσματά σας στο γήπεδο». Και στους αγωνιστικούς χώρους, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μέχρι στιγμής 27 παιχνίδια για το πρωτάθλημα – τα οποία η τύχη τους κρίθηκε στο χορτάρι – και έχει 20 νίκες, και έχει δώσει και άλλα εννιά παιχνίδια για το κύπελλο εκεί που έχει εννιά νίκες.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Τούμπα (οι Κρητικοί έχουν εδώ και καιρό αποχαιρετήσει την κατηγορία) όμως θα πρέπει να γίνει και αυτή η αναμέτρηση για να συζητηθεί επί τάπητος το θέμα του πριμ. Το ποσό δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί, αλλά είναι δεδομένο πως θα είναι επταψήφιο και η μοιρασιά θα αποτελέσει ένα θέμα εσωτερικής συζήτησης.

Μια εβδομάδα αργότερα θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου, για τον οποίο υπάρχει ξεχωριστό πριμ. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η «back to back» κατάκτηση του τροπαίου (κάτι που άλλωστε δεν έχει καταφέρει ποτέ ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην ιστορία του) αποτελεί ένα στόχο για παίκτες και τεχνική ηγεσία, που θέλει να δώσει απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Αν υπάρχει κάτι που δεν έχει αλλάξει στα χρόνια παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, και το γνωρίζουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από την Τούμπα, είναι πως όταν εκείνοι τον κάνουν να νιώθει περήφανος για τον σύλλογο, κατά το κοινώς λεγόμενο... «ξηλώνεται». Και υπάρχουν φορές που όταν η ομάδα πέτυχε αγωνιστικά ένα στόχο, δεν πήραν πριμ μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά όλοι όσοι εντάσσονται στο «αγωνιστικό τμήμα».

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν την δυνατότητα να κλείσουν την φετινή σεζόν με γερό πριμ, να πάνε τις διακοπές τους και να επιστρέψουν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου βάζοντας αρχικά πλώρη για το... καλοκαιρινό πριμ, αυτό που θα αφορά τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK