Έτσι θα τελειώσει το... όσα φάμε και όσα βάλουμε ο Κλοπ

Η Λίβερπουλ είναι μία άκρως επιθετική ομάδα που δημιουργεί συνεχόμενα ευκαιρίες για γκολ (77 στην Premier League μέχρι στιγμής), ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι αν δεν σκοράρει πολλά μπορεί εξαιτίας της άμυνας της να χάσει ένα δικό της παιχνίδι με απίθανο τρόπο. Ο Κλοπ πάντως έχει τη λύση...

Liverpool's coach Juergen Klopp walks on the pitch during heavy rainfall after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. Manchester defeated Liverpool by 5-0. (AP Photo/Rui Vieira)
klopp AP

"Φωνάζουν" οι "κόκκινοι" του Μερσεϊσάιντ διότι για μια ακόμη χρονιά, τουλάχιστον στην αυγή της, η ομάδα του Κλοπ δείχνει σπουδαίες αρετές στο επιθετικό κομμάτι και τάσεις... αυτοκτονίας στην αμυντική λειτουργία. Στη Λίβερπουλ έχει κολλήσει από νωρίς η ρετσινιά του... όσα φάμε και όσα βάλουμε με τον Γερμανό τεχνικό να στοχεύει στην επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Η πεντάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η ομάδα που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα -77 στο σύνολο- ωστόσο η κακή αμυντική της λειτουργία της έχει κοστίσει από νωρίς πολύτιμους βαθμούς στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Τρίτης (19/9) στο Λιγκ Καπ με την Λέστερ, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι το Γενάρη η ομάδα του θα ενισχυθεί στα μετόπισθεν με την απόκτηση ενός σέντερ μπακ. Υπενθυμίζουμε ότι η Λίβερπουλ επιχείρησε το καλοκαίρι να πάρει τον Φαν Ντάικ και δεν τα κατάφερε μην κυνηγώντας όμως την περίπτωση άλλου στόπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK