Έτσι θα τιμήσει ο δήμος της Μαδρίτης τον Ντι Στέφανο

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο δήμος της Μαδρίτης αποφάσισε να τιμήσει τη θρυλική φιγούρα της Ρεάλ με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έτσι θα τιμήσει ο δήμος της Μαδρίτης τον Ντι Στέφανο
© EPA

Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίος έπαιξε για 11 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης (1953-1964) και κέρδισε επάξια τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες" (ταυτόχρονα είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών τον Ιούλιο του 2014, βυθίζοντας σε θλίψη όλη την οικογένεια των Μαδριλένων.

Δύο χρόνια μετά από την απώλειά του, το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση αφού ενέκρινε να δοθεί το όνομά του σε δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των οδών Félix Candela και Julio Alonso Cano στην γειτονιά Valdefuentes.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Δήμου, Ρίτα Μαέστρε, ενώ δεν είναι τυχαία και η περιοχή που επιλέχτηκε για να μπει το όνομα του Αργεντίνου αφού η Hortaleza βρίσκεται πολύ κοντά στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK