Έβαλε... απαγορευτικό στους φίλους του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ!

Τα σχόλια στους προσωπικούς λογαριασμούς του Μάρκους Μπεργκ και της συζύγου του, Ζοζεφίν, πήραν... φωτιά από "προδομένους" φίλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να τους... αποκλείσει!

Έβαλε... απαγορευτικό στους φίλους του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ!

Το σίριαλ της πώλησης του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Σουηδός επιθετικός παραμένει στα ΗΑΕ μαζί με την σύζυγό του και τον ατζέντη του, μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφόρησε και τους εμφάνιζε έξω από κτίριο στην... κηπούπολη της ερήμου( άλλοι έλεγαν πως είναι τα γραφεία της ομάδας κι άλλοι πως απλά κοιτούσε... σπίτι!).

Λίγες ώρες αργότερα... έσκασε το θέμα με την προφορική πρόταση της Αλ Αΐν στον Παναθηναϊκό, η οποία απορρίφθηκε αμέσως, αφού κρίθηκε αρκετά χαμηλή για την αξία του παίκτη. Το κακό όμως είχε γίνει. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ένιωσαν προδομένοι από τη συμπεριφορά του Σουηδού και ξέσπασαν εναντίον του στα social media!

Οι λογαριασμοί τόσο του Μπεργκ όσο και της συζύγου του, γέμισαν από οργισμένα μέχρι και υβριστικά σχόλια φίλων του "τριφυλλιού", με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αναγκαστεί σήμερα το μεσημέρι να τα κατεβάσουν όλα και ταυτόχρονα να απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα που δίνει το Instagram στους followers τους να ποστάρουν σχόλια στις φωτογραφίες τους.

Μερικά, ενδεικτικά, σχόλια που γράφτηκαν στο λογαριασμό του Μπέργκ στο Instagram, πριν αναγκαστεί να τα κατεβάσει:

«Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει, Μπεγκ. Μας έδωσες πολλά, αλλά ξέρεις ότι ο σύλλογος χρειάζεται χρήματα. Πες σε αυτή την ανύπαρκτη ομάδα ότι δεν φεύγεις από εδώ με λιγότερα από 5 εκατομμύρια. Κανείς δεν παίζει μαζί μας. Έχουμε χάσει και καλύτερους παίκτες από εσένα. Οπότε δεν νοιαζόμαστε καν. Ξέρεις ότι χωρίς εμάς θα ήσουν ένα τίποτα. Μην παίζεις μαζί μας. Παναθηναϊκός!»...

«Αν δεν γίνει το deal με τους Άραβες, μην τολμήσεις να γυρίσεις στον Παναθηναϊκού. Θα προπονείσαι μόνος σου στην αυλή μια εγκαταλελειμμένης φάρμας μαζί με τα σκυλιά και τις κότες»....

«Χωρίς λεφτά δεν φεύγεις, μπ…»...

«Ήρθες στον Παναθηναϊκό πριν από 4 χρόνια σαν τελειωμένος ποδοσφαιριστής και εδώ ανέστησες την ποδοσφαιρική σου καριέρα. Ξανακέρδισες μια θέση στην εθνική σου και λατρεύτηκες υπερβολικά απ’ τον κόσμο του τριφυλλιού. Δεν περίμενα ποτέ να φερθείς έτσι στον Παναθηναϊκό. Αν θες να φύγεις, φύγε και πες στους Άραβες όμως να πληρώσουν τη ρήτρα σου. Ή με τα 10 μύρια ή πουθενά»...

«Ντροπή σου! Προσευχήσου στα λεφτά, Μάρκους. Δεν αξίζεις τίποτα ως άνθρωπος»...

«Γ… τα λεφτά. Δεν σε υποστηρίζουμε άλλο, βλάκα»...

«Μάρκους, γνωρίζουμε ότι είσαι 31 ετών, αλλά δεν σου αξίζει ένα πρωτάθλημα όπως το αραβικό. Ξέρουμε επίσης ότι έχεις μία οικογένεια πίσω σου, αλλά μην αφήνεις τον Παναθηναϊκό με αυτές τις συνθήκες. Αν ξέρεις την ιστορία του Παναθηναϊκού θα αντιλαμβάνεσαι ότι η ομάδα μας δεν αξίζει τέτοια πράγματα. Είσαι ο μόνος που μπορείς να λύσεις αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστούμε για όλα, αλλά να θυμάσαι ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία».

Έβαλε... απαγορευτικό στους φίλους του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ!
Έβαλε... απαγορευτικό στους φίλους του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK