Έβαλε αυτογκόλ στον... αδερφό του!

Ιστορική στιγμή στην αναμέτρηση της Νορβηγίας με το Σαν Μαρίνο, με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να δέχεται αυτογκόλ από τον... αδερφό του (VIDEOS).

Έβαλε αυτογκόλ στον... αδερφό του!

Ο Άλντο Σιμοντσίνι υπερασπίζεται από το 2006 την εστία του Σαν Μαρίνο και η αλήθεια είναι πως -κρίνοντας κανείς από τα 206 γκολ που είχε δεχτεί στα 51 προηγούμενα παιχνίδια του- τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για αυτόν σε κάθε παιχνίδι.

Ωστόσο το 207ο γκολ που δέχτηκε στο 52ο παιχνίδι του με τη φανέλα με το εθνόσημο θα το θυμάται για πολύ καιρό και αυτό γιατί φέρει την υπογραφή του αρχηγού του Σαν Μαρίνο που τυγχάνει να είναι και... αδερφός του: του Ντάβιντε Σιμοντσίνι!

Ίδιο και... χειρότερο σκηνικό είχε επαναληφθεί και πριν έξι χρόνια στη βαριά εκτός έδρας ήττα με 6-0 από την Σουηδία (των Μέλμεργκ και Μπεργκ), όπου τότε όχι μόνο είχε πετύχει αυτογκόλ ο Ντάβιντε Σιμοντσέλι στο 12' και ο γκολκίπερ Άλντο είχε χρεωθεί αυτογκόλ για την ομάδα του στο 26'!

Το εντυπωσιακό με την περίπτωσή τους είναι πως εκτός από συμπαίκτες στην εθνική ομάδα είναι και συμπαίκτες σε συλλογικό επίπεδο αφού αμφότεροι αγωνίζονται στην Αc Libertas, την αρχαιότερη ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK