Έβαλε γκολ στον Νόιερ και τρελάθηκε!
Ο Ικέτσι Ανία κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία και το πανηγύρισε τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις τις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επικρατώντας της Σκωτίας με 2-1. Ωστόσο, η ομάδα του Γκόρντον Στράχαν στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και ο σκόρερ των “χαϊλάντερς”, Ικέτσι Ανία, είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει.
Ο 26χρονος διεθνής, φανερά ενθουσιασμένος, ανέβασε στο twitter μετά το τέλος του αγώνα ανάρτηση στην οποία φαίνεται πως ούτε και ο ίδιος δεν πιστεύει πως κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Μάνουελ Νόιερ.
Συγκεκριμένα αναφέρει: “Σκόραρα κόντρα στον Μάνουελ Νόιερ!!!! Ουάου, αυτό δεν μπορώ να το κάνω ούτε στο FIFA”
Δείτε την ανάρτηση: