Εβδομάδα εθνικών ομάδων με προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένη απόδοση στην πρόκριση της Εθνικής Ομάδας.

Εβδομάδα εθνικών ομάδων με προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται για να αναλάβουν δράση οι εθνικές ομάδες. Δύο αγωνιστικές θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα ακολουθήσει άλλη μία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα.

Η Εθνική Ομάδα έχει ρεπό στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου και θα το εκμεταλλευτεί για να δώσει την Τετάρτη (21:45) φιλικό αγώνα με την Ελβετία, στη Βασιλεία. Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τα δύο ματς της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Κόσοβο, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου (21:45) στην Πρίστινα και τη Σουηδία, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Οι αγώνες αυτοί είναι καθοριστικής σημασίας στη μάχη για την πρόκριση και στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι οι 2 νίκες. Στα 2 πρώτα ματς του ομίλου έφερε ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1 κόντρα στην Ισπανία και την Γεωργία.

To Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεγάλα παιχνίδια στη Στοκχόλμη και στο Όσλο

Το μεγάλο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, στον όμιλό μας, θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21:45) στη Στοκχόλμη, ανάμεσα στη Σουηδία και την Ισπανία. Πρωτοπόρος είναι η Ισπανία με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες. Την ακολουθεί η Σουηδία με 6 βαθμούς σε 2 παιχνίδια.

Το ντέρμπι Σουηδία-Ισπανία παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλά δυνατά παιχνίδια θα γίνουν και στους άλλους ομίλους. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του 7ου ομίλου, ανάμεσα στην Νορβηγία και την Ολλανδία, την Τετάρτη (21:45) στο Όσλο. Μεγάλη μάχη για την πρόκριση γίνεται σε αυτόν τον όμιλο. Προηγείται η Τουρκία με 7 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής, με 6 πόντους, βρίσκονται 3 ομάδες, η Ολλανδία, το Μαυροβούνιο και η Νορβηγία.

Και ο αγώνας Νορβηγία-Ολλανδία παίζεται στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα το «Βoost Νίκης», το «Παρά 1» και το «Bet Builder», για τα οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK