Εβδομάδα εξελίξεων

Μία σημαντική εβδομάδα αρχίζει για τον Ηρακλή. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είναι πολλά και από την Τετάρτη θα αρχίσει η διευθέτησή του, ή η προσέγγιση προς αυτήν.

Εβδομάδα εξελίξεων
Μία σημαντική εβδομάδα αρχίζει για τον Ηρακλή. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είναι πολλά και από την Τετάρτη θα αρχίσει η διευθέτησή τους, ή η προσέγγιση προς αυτήν.

Ο Δημήτρης Χούλης και ο Νίκος Σταματιάδης επιστρέφουν την Τετάρτη (12/10)στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα όπου βρίσκονται, με σκοπό να συναντηθούν με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του "γηραιού".

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που έχουν αναλάβει τον λογιστικό έλεγχο της ΠΑΕ εκ μέρους του ΓΣ της ομάδας και θα εμφανίσουν την ακριβή οικονομική κατάσταση του συλλόγου και κατά συνέπεια το μέγεθος του προβλήματος που προκύπτει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αμπάρης και ο Πουρσανίδης προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα της Δευτέρας (10/10), ενώ οι Σεγκιρί, Σνάουτσνερ, Περπερίδης και Μπαντής, για ακόμα μία μέρα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας εκτιμά ότι και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές πρόκειται να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα εντός της εβδομάδας, ώστε να βρίσκονται στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Παντελής Καπετάνος. Ο νεαρός επιθετικός βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Δανία, ωστόσο αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τη Γεωργία.

*** Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/10) έχει διπλή προπόνηση (10.00 και 17.00) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

*** Ο αγώνας των ομάδων Νέων μεταξύ Ηρακλή και Ξάνθης, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/10, στις 15.00, στο Βοηθητικό Γήπεδο του Καυτανζογλείου.

*** Παρελήφθη από την ΠΑΕ Ηρακλής ο νέος εξοπλισμός γυμναστηρίου, που προορίζεται για χρήση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK