Εβδομάδα φωτιά

Εντός της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό το θέμα της κάλυψης των θέσεων στην επίθεση με τις περιπτώσεις των Παπαδόπουλου, Λάζοβιτς να κλείνουν θετικά ή αρνητικά.

Εβδομάδα φωτιά

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται να είναι η τρέχουσα για την ΑΕΚ, καθώς κατά τη διάρκειά της αναμένεται να ξεκαθαρίσει το κομμάτι της ενίσχυσης στην επιθετική γραμμή.

Με ...deadline για Παπαδόπουλο

Στην περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου η ΑΕΚ έκανε την προσφορά της στον ποδοσφαιριστή. Οι απολαβές του ποδοσφαιριστή σε βάθος διετίας αναμένεται να αγγίξουν τις 350.000 ευρώ (μεικτά, συν τα μπόνους δηλαδή), ποσό που θεωρείται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, καθώς ο «Παπ» είναι ήδη 33 χρονών.

Ο Παπαδόπουλος από την πλευρά του ζήτησε χρόνο προκειμένου να σκεφτεί την πρόταση ενώ όπως αναφέρει στο περιβάλλον του περιμένει προτάσεις από Τουρκία και Ντουμπάι, οι οποίες δεν τον αφήνουν αδιάφορο, αφού δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του με ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του προσφέρει η ΑΕΚ. Φτάνει βέβαια να του προσφερθεί ένα τέτοιο…

Στην «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν μεγάλη υπομονή. Μέχρι τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε (οι πληροφορίες αναφέρουν ως deadline την προσεχή Τετάρτη) περιμένουν την απάντηση του Παπαδόπουλου, θετική ή αρνητική, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα –από τη στιγμή που η απάντηση είναι αρνητική- στην απόκτηση άλλου επιθετικού, καθώς θέλουν να καταρτιστεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

Εβδομάδα αποφάσεων και για Λάζοβιτς

Η περίπτωση του Λάζοβιτς δεν έχει πάψει να ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του Σέρβου της Παρτιζάν, την έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους ατζέντα, ωστόσο θα περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα «Παπ». Οι ενστάσεις για το θέμα Λάζοβιτς έχουν να κάνουν κυρίως με τη φυσική του θέση, καθώς –από τη στιγμή που θα αποκτηθεί φορ περιοχής- θέλουν να καλύψουν το αριστερό φτερό της επίθεσης. Ο Λάζοβιτς αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ, μπορεί να καλύψει τη θέση στο αριστερό φτερό, ωστόσο οι ενστάσεις έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Σέρβος δεν είναι καθαρόαιμο αριστερό εξτρέμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK