Εβδομάδα ντέρμπι και μεταγραφών

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις μετά την εορταστική άδεια που τους έδωσε ο Χενκ τεν Κάτε και ουσιαστικά αρχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Εβδομάδα ντέρμπι και μεταγραφών
Όπως είναι λογικό άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς με νίκη το τριφύλλι θα παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού (ο οποίος έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης), αλλά συνάμα θα θέσουν ουσιαστικά νοκ-άουτ την ΑΕΚ από τις όποιες ελπίδες είχε για να πλησιάσει στην κορυφή.

Την ίδια στιγμή, στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Κώστας Αντωνίου τρέχει τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Πρώτο μέλημα των πρασίνων είναι η παραχώρηση Ροντρίγκο Σόουζα, αφού θέλουν πρώτα να αδειάσει η θέση του Βραζιλιάνου φορ, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός αριστερού μέσου.

Τέλος, ναυαγεί όπως όλα δείχνουν η περίπτωση μεταγραφής του Αλέξανδρου Τζιόλη στη Μπόχουμ. Ο διεθνής μέσος φαίνεται αρνητικός στην επίσημη πρόταση της γερμανικής ομάδας, καθώς δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία.. Σε περίπτωση που δεν έρθει πρόταση από άλλη ομάδα της Bundesliga, ο παίκτης θα παραμείνει στην Παιανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK