Εβδομάδα προπονητή και… Λεμονή στον Ολυμπιακό!

Δευτέρα - Τρίτη (15-16/5) θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο στο λιμάνι αναφορικά με την τεχνική ηγεσία. Οι ελάχιστες πιθανότητες του Λεμονή που μπορεί να αυξηθούν μέσα σε επτά μέρες.

Εβδομάδα προπονητή και… Λεμονή στον Ολυμπιακό!

Κάποια εξέλιξη ουσιαστική δεν υπήρχε στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό μέσα στο Σαββατοκύριακο (13-14/5). Η αλήθεια όμως είναι ότι μπαίνουμε σε εβδομάδα προπονητή στο λιμάνι. Και ίσως να μπούμε και σε εβδομάδα… Λεμονή.

Από τους «ερυθρόλευκους» διαρρέει εδώ και δύο μήνες ότι κοιτάζουν προπονητές από το εξωτερικό και όχι εσωτερικές λύσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γκαρντ από εκεί που βρισκόταν μία ανάσα από το λιμάνι, έχει τελειώσει για τους Πειραιώτες και κάπου εκεί άρχισαν να βγάζουν από τα συρτάρια τους τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους.

Eνα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν τελευταία ήταν του Πέδρο Μάρτινς της Γκιμαράες. Γενικότερα, η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ασχολιόταν και φέτος με την πορτογαλική αγορά. Στην Ιβηρική υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει διερευνητική κρούση προς τον Μάρτινς.

Εξ αρχής το πλάνο ήταν το γαλλικό μοντέλο, το οποίο όμως φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί για τα καλά. Θα εξεταστούν αναγκαστικά άλλες λύσεις. Ο Τόμας Κρίστιανσεν του ΑΠΟΕΛ είναι στο «κάδρο», αλλά όχι ψηλά στις προτιμήσεις. Ο Εσκριμπά είναι πολύ κοντά στο να βγάλει την Βιγιαρεάλ στην Ευρώπη και αυτομάτως κοντά στην παραμονή του στα «κίτρινα υποβρύχια».

Ουσιαστικά τα νεότερα για το θέμα του προπονητή θα προκύψουν με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Αγγλία και του Γιάννη Βρέντζου από την Κίνα.

Όσο θα περνούν οι μέρες και ο Ολυμπιακός δεν θα βρίσκει τον «εκλεκτό» για τον πάγκο του, ολοένα και περισσότερο θα αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Λεμονή. Πιθανότητες που στην παρούσα φάση είναι σχεδόν… μηδαμινές.

Αν όμως στο τέλος της εβδομάδας δεν προκύψει κάτι από το εξωτερικό, τότε ναι, ο Τάκης θα μπει στην κουβέντα.

Κι αν βάλουμε στη ζυγαριά Λουτσέσκου ή Λεμονή, ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα αποδυτήρια και τα «θέλω» του Ολυμπιακού και συν τοις άλλοις κάνει και καλύτερο «γκελ» στα μάτια του κόσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK