"Εξαφάνισε" τον Μόντριτς η Ρεάλ, ελπίζει η Ίντερ!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε πως υπολογίζει σε κάθε παίκτη που είναι τώρα στο ρόστερ της Ρεάλ όμως μία κίνηση των Μαδριλένων κάνει την Ίντερ να αισιοδοξεί για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς.

Real Madrid coach Zinedine Zidane, right, celebrates with Luka Modric after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid coach Zinedine Zidane, right, celebrates with Luka Modric after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

"Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και ποντάρουμε σε όλους τους παίκτες μας. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα.

Όλοι είναι έτοιμοι μπροστά στην πρόκληση που έχουμε να συνεχίσουμε να νικούμε και θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε αυτή την ομάδα", τόνισε το μεσημέρι της Πέμπτης (στο πλαίσιο της παρουσίασης του Τιμπό Κουρτουά) ο Φλορεντίνο Πέρεθ και πολλοί θεώρησαν πως μέσα από αυτές τις δηλώσεις έστελνε και μήνυμα στην Ίντερ που ... ορέγεται τον Λούκα Μόντριτς.

Εάν όμως οι κουβέντες του Πέρερ ήρθαν να αποθαρρύνουν τους ιντερίστι, υπήρχε ένα άλλο γεγονός μέσα στην ημέρα που τους έδωσε ξανά ελπίδες και το οποίο το αντιλήφθηκαν οι αρκετά... παρατηρητικοί!

"Εξαφάνισε" τον Μόντριτς η Ρεάλ, ελπίζει η Ίντερ!

Πρόκειται για την απόφαση της Ρεάλ να ανανεώσει το εξώφυλλο στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με τον Μόντριτς να μην είναι μεταξύ των πέντε παικτών που ποζάρουν με τη λευκή φανέλα.

Οι Μπέιλ, Μπενζεμά, Σέρχιο Ράμος , Μαρσέλο και Τόνι Κρόος συνθέτουν την πεντάδα που επιλέχτηκε, όμως ο MVP του Μουντιάλ του 2018 απουσιάζει και αυτή η λεπτομέρεια έκανε αρκετούς τιφόζι της Ίντερ να κάνουν ευχάριστους συνειρμούς για την ομάδα τους και τον 32χρονο άσο.

Άλλωστε οι ίδιοι είναι που έχουν δημιουργήσει το hashtag #FreeModric, απόδειξη πως πιστεύουν πολύ στο "κόλπο γκρόσο" από την πλευρά της διοίκησης των "νερατζούρι"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK