Εξαιρετικά δύσκολη η θέση του Μίτσελ, πού κοιτάζει ο Ολυμπιακός για αντικαταστάτη

Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, "πληρώνοντας το μάρμαρο" για τις προβληματικές εμφανίσεις της ομάδας.

Εξαιρετικά δύσκολη η θέση του Μίτσελ, πού κοιτάζει ο Ολυμπιακός για αντικαταστάτη

Πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Μίτσελ. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι να λυθεί άμεσα η συνεργασία του με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Αν τελικά προκριθεί αυτή η σκέψη στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη τότε το διαζύγιο θα ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα ή το αργότερο αύριο.

Το ζητούμενο έχει να κάνει με το όνομα του αντικαταστάτη του. Όταν κι αν επιλεγεί ο κατάλληλος αυτόματα θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας με τον Μίτσελ, ο οποίος βρίσκεται σχεδόν δύο χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Αν υπάρξει άμεση αλλαγή σκυτάλης και ο Μίτσελ δεν αποδειχθεί εφτάψυχος για μία ακόμη φορά (σ.σ. είχε βρεθεί κοντά στην έξοδο και πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τη Μάλμε), οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα πρόσληψης Έλληνα προπονητή. Ο διάδοχος του Μίτσελ θα είναι ξένος, πιθανότατα συμπατριώτης του ή από την Ιβηρική, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο πρόσληψης Γάλλου ή Ιταλού τεχνικού.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Contra.gr, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι πλέον η κατάσταση στην ομάδα είναι μη αναστρέψιμη επειδή ο Μίτσελ φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο, ανεξάρτητα από τις κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα γίνουν ούτως ή άλλως. Η εικόνα της ομάδας είναι κάκιστη, κάτι που έχει συμβεί στα περισσότερα φετινά παιχνίδια και το ακόμη χειρότερο είναι πως δύσκολα θα αλλάξει. Δεν είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά αποδοκιμάστηκε χθες και ο Μίτσελ στην αλλαγή του Μπενίτες με τον Ντοσεβί...

Διαβάστε ακόμη:

"Τρελαμένος" με Μίτσελ ο Μαρινάκης

Ξέσπασε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου

Έκλεισε τον Ντιγκάρ ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK