Eξαιρετική έμπνευση από την "Gazzetta dello Sport" για το κάζο της Βραζιλίας

H Ιταλία δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ της Ρωσίας, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι όμως όχι μόνο δεν χάνουν το κουράγιο τους αλλά προσφέρουν και εξαιρετικά πρωτοσέλιδα!

Brazil's Neymar lays on the pitch during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, July 4, 2018. Brazil will face Belgium on July 6 in the quarterfinals for the soccer World Cup. (AP Photo/Ekaterina Lyzlova)
Brazil's Neymar lays on the pitch during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, July 4, 2018. Brazil will face Belgium on July 6 in the quarterfinals for the soccer World Cup. (AP Photo/Ekaterina Lyzlova) AP PHOTO/EKATERINA LYZLOVA

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για τους Ιταλούς το Μουντιάλ της Ρωσίας αποτελεί μία πολύ περίεργη και πονομένη υπόθεση με την έννοια ότι η Εθνική τους μετά από πολλά χρόνια δεν πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη γιορτή.

Παρόλα αυτά, ο Τύπος της χώρας δεν χάνει το κουράγιο του ούτε την έμπνευσή του. Ισα-ίσα που ο αποκλεισμός της Βραζιλίας από το Βέλγιο χάρισε ένα εξαιρετικό πρωτοσέλιδο από τα... χεράκια της "Gazzetta dello Sport".

SeleCiao ήταν ο κεντρικός τίτλος της φημισμένης ιταλικής εφημερίδας σε μία εμφανή προσπάθεια να συνδυαστεί ο αποκλεισμός της "σελεσάο" με τη λέξη ciao που σημαίνει αντίο.

Την έριξαν την σπόντα τους, κοντολογίς, οι Ιταλοί συνάδελφοι χωρίς πάντως να προσβάλλουν.

Για του λόγου το αληθές...

Eξαιρετική έμπνευση από την "Gazzetta dello Sport" για το κάζο της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK