Έξαλλος με Γιαννιτσάνη ο Κούγιας

Ο σκόρερ του τέρματος των Τρικάλων στο θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ κι αυτός που έκρινε την πρόκριση για τον ΑΟΤ, έκανε το... λάθος να βρει δίχτυα σε βάρος της ομάδας στην οποία ανήκει...

Έξαλλος με Γιαννιτσάνη ο Κούγιας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιαννιτσάνης πέτυχε το γκολ των Τρικάλων στο 90' του αγώνα με την ΑΕΛ, το οποίο... σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση του ΑΟΤ στους "16" του κυπέλλου. Το... κακό για τον ίδιο, είναι ότι ανήκει στους "βυσσινί" και παραχωρήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός στους "σακαφλιάδες".

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σχετικά, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε στο το "ΑΕΛ RADIO" 104,8 και υποστήριξε ότι υπήρχε συμφωνία να μην αγωνιστεί ο παίκτης, ενώ τον... χάλασε το γεγονός ότι ο νεαρός άσος πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

" Έρχομαι από το ματς και ακούω τους φιλάθλους που μιλούν στον αέρα. Το ενδιαφέρον που δείχνουν, αποδεικνύει πόσο καλή επιλογή ήταν να κάνουμε το ραδιόφωνο, για να μπορεί η διοίκηση να αφουγκράζεται τον κόσμο. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Μετά της χρονιά της ανόδου, ήταν υποχρεωμένη να σεβαστεί τους ποδοσφαιριστές που πέτυχαν την άνοδο. Σεβάστηκε κι αυτούς που δεν άξιζαν να παίζουν και "έκατσαν" πάνω στο συμβόλαιο. Η ομάδα πρέπει να κάνει υπερβάσεις.

Δεν είναι εύκολο πράγμα, όταν είσαι ένα επαγγελματικό οργανωμένο σωματείο, όπως η ΑΕΛ, να αγνοείς τις επιθυμίες των προπονητών, Ήταν επιθυμία του κ. Αναστασιάδη να φύγει ο Γιαννιτσάνης. Εγώ τον έφερα στη Λάρισα. Είχαμε συμφωνήσει να μην παίξει, αλλά δεν την τήρησαν από τη μεριά των Τρικάλων. Μίλησε και πριν το παιχνίδι ο ίδιος με τον κ. Μάρκου. Με ενόχλησε η κλοτσιά του στον Γκόλια, που εξαιτίας αυτής είναι αμφίβολος για την Κυριακή, και ο πανηγυρισμός του στο γκολ. Είναι ένας παίκτης που από του χρόνου και για άλλα δύο χρόνια θα παίζει υποχρεωτικά στην ΑΕΛ. Όποιος δε σέβεται την ομάδα, δε θα του χαριστεί τίποτα. Πρέπει να κάνει αρκετά πράγματα ο Γιαννιτσάνης για να επανορθώσει. Είναι άσχημη βραδιά γι΄αυτόν. Περιμένω την τοποθέτησή του δημοσίως.

Όλες οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες. Ορισμένοι παίκτες μπορούν να έχουν διακρίσεις μόνο με ομάδες Football League και για "μικρότερες" της Super League. Το υπάρχον υλικό δεν είναι αντάξιο του μεγέθους της ομάδας. Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι. Σήμερα προσπάθησαν. Μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο, όμως βρίσκονται κάποιοι παίκτες "κλειδιά" που δεν έδωσαν το 100%. Για αυτούς ήταν το τελευταίο ματς με την ΑΕΛ. Αυτοί που θα μπουν στη δεκαοκτάδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αυτοί θα μείνουν στην ομάδα. Θα γίνουν τουλάχιστον πέντε μεταγραφές. Ακόμα κι αν έμπαινε το δοκάρι του Ντέλετιτς, δε θα άλλαζαν οι αποφάσεις εμού και του προπονητή. Οι προσθήκες στον μεγαλύτερο βαθμό τους έχουν πραγματοποιηθεί. Είναι έμπειροι με προσωπικότητα, αλλά και νέοι με φιλοδοξίες. Είδαμε παίκτες σε άλλες θέσεις από αυτές που παίζουν και ανταπεξήλθαν, κι αυτό είναι στα συν του κ. Τσιώλη.

Ο στόχος μας δεν ήταν το Κύπελλο. Είναι η παραμονή. Με τις μεταγραφές και την παραμονή, όλα θα είναι καλύτερα του χρόνου σε όλους τους τομείς, αγωνιστικά και οργανωτικά. Μισώ την ήττα, αλλά η σημερινή είχε πολλά κέρδη. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Μπορεί να αποχωρήσουν παραπάνω από πέντε ποδοσφαιρστές από αυτό το ρόστερ. Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα κοινοποιηθούν τα ονόματα των μεταγραφών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα Τρίκαλα... αποτελείωσαν την ΑΕΛ στο φινάλε

News 24/7

24MEDIA NETWORK