Έξαλλος ο Μανιάτης!

Το φραστικό επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη έχει δημιουργήσει αναταραχή στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, σε σημείο που ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν έτοιμος να τα βροντήξει και να φύγει για τη Βραζιλία.

Έξαλλος ο Μανιάτης!

Το επεισόδιο, που ξεκίνησε στην προπόνηση με αφορμή τις σέντρες του Γιώργου Τζαβέλλα στον Γιάννη Μανιάτη, συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με τους δύο ποδοσφαιριστές να ανταλλάζουν βαριές εκφράσεις.

Οι ψυχραιμότεροι (Καραγκούνης-Κονέ) τους χώρισαν, αλλά η ένταση δεν τελείωσε εκεί. Ο Μανιάτης πήγε και ζήτησε τον λόγο από τον Φερνάντο Σάντος στο ξενοδοχείο, θεωρώντας ότι ο Πορτογάλος πρέπει να... βάλει στη θέση του τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του ο Σάντος προσπάθησε να ηρεμήσει τον Μανιάτη, τονίζοντάς του πως σε όλες τις ομάδες συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά και δεν πρέπει να μεγαλοποιούνται.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όμως, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα θιγμένος από τα όσα του είπε ο Τζαβέλλας δεν έδειχνε διατεθειμένος να δώσει τέλος στο επεισόδιο και -σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν αποφασισμένος να σηκωθεί να φύγει από την Βραζιλία! Οπως ήταν λογικό, έπεσαν πάνω του οι συμπαίκτες του για να τον μεταπείσουν και να βάλουν μία τελεία στο όλο θέμα.

Το σίγουρο είναι πως το επεισόδιο δεν ήταν τόσο... απλό όσο παρουσιάστηκε αρχικά και σίγουρα δεν προέρχεται από την ένταση της στιγμής και την πίεση ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ιαπωνία. Δυστυχώς, τα απόνερα του επεισοδιακού ημιτελικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ταλανίζουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη

Υποβαθμίζουν το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη: "η Εθνική ήταν, είναι και θα είναι ομάδα"

Σχόλιο Κ. Κεφαλογιάννη: Μια αγαπημένη οικογένεια και παραμύθια

LIVE: Η συνέντευξη Τύπου του Σάντος στις 02:45

News 24/7

24MEDIA NETWORK