Εξαλλος ο Πανόπουλος: "Αυτό μας αξίζει, να μας βλέπουν 515 άτομα!"

Η Ξάνθη νίκησε τον Ηρακλή με 3-1 και έμεινε μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Super League συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία αλλά ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα.

Εξαλλος ο Πανόπουλος: "Αυτό μας αξίζει, να μας βλέπουν 515 άτομα!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όχι φυσικά για την εμφάνιση της ομάδας που έφτασε στο τρίποντο με ανατροπή αλλά για τους φιλάθλους της ομάδας που δεν τίμησαν τον Ραζβάν Λουτσέκου και τους ποδοσφαιριστές του με την παρουσία τους.

Η καταμέτρηση έδειξε μόλις 515 εισιτήρια, αριθμός ικανός για να σταθεί αιτία να εκδώσει ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ, στο τέλος της οποίας αφήνει ερωτηματικά για το μέλλον του στην ομάδα.

“Η Ξάνθη στις 18 Ιανουαρίου και στην αρχή του δεύτερου γύρου είναι 2η στην βαθμολογία. 515 ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την ομάδα μας. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και παιδιά, παιδάκια από τις Ακαδημίες μας.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω αυτά τα 515 άτομα που τόσο ζεστά συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Τελικά η Ξάνθη, η ομάδα της πόλης μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας κι εγώ προσωπικά, παίρνουμε αυτό το οποίο μας αξίζει, 515 άτομα.

Είναι σίγουρο ότι στη ζωή, όλα τα πράγματα αυτοπροσδιορίζονται. Έτσι και για την ομάδα μας και για όλους εμάς κι εμένα προσωπικά, που τόσα κακά έχουμε κάνει σ’ αυτή την πόλη, τα πράγματα έχουν ΗΔΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ» αναφέρει η ανακοίνωση.

24MEDIA NETWORK