Έξαλλος Βενγκέρ: "Ο Σιδηρόπουλος μ' έβγαλε από τα ρούχα μου"

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπάγερν είχε ο Αρσέν Βενγκέρ, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ποιος είδε τον Αρσέν Βενγκέρ και δεν τον φοβήθηκε. Λίγο μετά την βαριά ήττα με 5-1 της Άρσεναλ από τη Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο, ο Αλσατός τεχνικός μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου:

"Η απόφαση του διαιτητή και του βοηθού για την αποβολή του Κοσιελνί ήταν σκανδαλώδης. Πέναλτι στον Λεβαντόφσκι δεν υπήρχε και επίσης, ήταν σε θέση οφσάιντ. Ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ 1-0, μάλιστα, δεν δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι στον Γουόλκοτ! Η αποβολή του Κοσιελνί, απλά μας… σκότωσε.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όταν, σε τόσο σημαντικούς αγώνες, βλέπω μια τέτοια στάση, βγαίνω από τα ρούχα μου. Κρίμα για τον κόσμο, που πληρώνει πολλά λεφτά, να βλέπει τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλές από τις αποφάσεις του ρέφερι ήταν ακατανόητες. Οι παίκτες μου δεν με απογοήτευσαν, ο διαιτητής, όμως, ναι…", ήταν τα λόγια του έξαλλου Βενγκέρ.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK