Εξελίξεις με Τζεμπούρ

Αρκετά σύντομα αναμένεται να γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον Ράφικ Τζεμπούρ και στην ΑΕΚ, όπως προκύπτει -και- από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ στην οποία γνωστοποίησε ότι ο παίκτης ζήτησε προθεσμία.

Εξελίξεις με Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Μετά το "κλείδωμα" του θέματος του προπονητή με την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, στο στρατόπεδο της "Ένωσης" αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι προκειμένου να σχηματιστεί το ρόστερ της Σούπερ Λιγκ το συντομότερο δυνατό.

Πέραν από την υπόθεση του Ρόναλντ Βάργκας για τη μετακίνηση του οποίου απομένουν μόνο τα τυπικά -όπως επιβεβαιώνει επίσημα η ΑΕΚ- εξελίξεις θα υπάρξουν και στο θέμα του φορ. Το όνομα του Ράφικ Τζεμπούρ επανέρχεται στο "κιτρινόμαυρο" μεταγραφικό κάδρο και εντός των ημερών -ενδεχομένως και ωρών- θα γίνουν οι τελικές επαφές του Αλγερινού με την πλευρά της "Ένωσης".

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τζεμπούρ έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον του, σε περίπτωση που η πρόταση της ΑΕΚ είναι κοντινή σε αυτή της κυπριακής ομάδας (έστω και λίγο μικρότερη) τότε θα επιλέξει την επιστροφή του στην "Ένωση".

Ο Τζεμπούρ ζήτησε μια εβδομάδα προθεσμία από τον ΑΠΟΕΛ μέχρι να απαντήσει και στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί η τελική επαφή του Αλγερινού με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τον Τζεμπούρ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της επιτροπής προγραμματισμού με τον ποδοσφαιριστή Rafik Djebbour.

Στον ποδοσφαιριστή κατατέθηκε η πρόταση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας . Ο Rafik Djebbour δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 18/06. Αυτό το χρονικό πλαίσιο σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την πλευρά του ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενο που κρίνει ότι θα προχωρήσει με άλλη λύση".

Διαβάστε ακόμα:

Δεν τα βρήκαν Τζεμπούρ-ΑΠΟΕΛ, διορία μέχρι την Πέμπτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK