Εξερράγη ο Ρόσι για τον αποκλεισμό

Ο Τζουζέπε Ρόσι ξέσπασε για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διαβάστε τι έγραψε στο twitter.

Εξερράγη ο Ρόσι για τον αποκλεισμό

Ο Πραντέλι άφησε εκτός τελικής 23άδας τον επιθετικό της Φιορεντίνα, προτιμώντας αντ' αυτού τους Μπαλοτέλι, Κασάνο, Τσέρτσι, Ιμόμπιλε και Ινσίνιε. Πολλοί είπαν ότι ο 27χρονος φορ δεν ήταν έτοιμος λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν μέσα στη χρονιά, όμως ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζει διαφορετικά τα δεδομένα.

"Όλοι λένε πως είμαι εκτός φόρμας: ρωτήστε όποιον θέλετε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτής της εβδομάδας και του αγώνα. Θα εκπλαγείτε...

Φτάνω γρηγορότερα από τον αμυντικό με τη σκέψη μου. Την επόμενη φορά, ως ερασιτέχνης, θα περιμένω τον αμυντικό για να με κλωτσήσει.

Τάκλιν; Φόβος; Όλα αυτά που γράφονται είναι για να γελάει κανείς", έγραψε στο twitter ο Ρόσι.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι το πιο σημαντικό τώρα είναι να στηρίξουν άπαντες την Ιταλία στο Μουντιάλ...

"Το σημαντικότερο πράγμα τώρα είναι να υποστηρίξουμε την Ιταλία. Forza Azzuri!!".

Ο Ρόσι είχε μείνει εκτός αποστολής και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής πριν από τέσσερα χρόνια, με τον Λίπι να μην τον συμπεριλαμβάνει τότε στις επιλογές του, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Στο Euro 2012 είχε τραυματιστεί και εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να συμμετάσχει, ενώ και τώρα σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση μένει εκτός.

Ο Ρόσι είναι γεννημένος στις ΗΠΑ και είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών για να παίξει, κάτι που αν είχε κάνει, θα είχε καταφέρει να έχει παρουσία στο Μουντιάλ. Προτίμησε ωστόσο την Ιταλία και τώρα του απομένει το πολύ μια ακόμη ευκαιρία, το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, προκειμένου να τα καταφέρει σε ηλικία 31 ετών.

Διαβάστε ακόμη:

"Έκοψε" Ρόσι και πήρε Κασάνο ο Πραντέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK