Εξετάζεται η αίτηση της Μέταλιστ στο CAS
Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η Μέταλιστ κατά της απόφασης της UEFA. Το CAS ζητά υπόμνημα από UEFA και ΠΑΟΚ
H σχετική ανακοίνωση:
“Τo CAS δέχθηκε μια επείγουσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την Μέταλιστ με σκοπό να εξετάσει την απόφαση της UEFA η οποία απέβαλλε τον ουκρανικό σύλλογο από τις διοργανώσεις της την περίοδο 2013-14 και να την επαναφέρει στις διοργανώσεις μετά την απόφαση της UEFA να την αντικαταστήσει με τον ΠΑΟΚ. Το CAS έχει καλέσει την UEFA και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποβάλλουν γραπτές εκθέσεις. Περαιτέρω πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση θα είναι διαθέσιμες το απόγευμα της Παρασκευής (σ.σ. εδώ υπάρχει ένα λάθος από το CAS που κάνει λόγο για Παρασκευή, 15 Αυγούστου).
Στις 2 Αυγούστου το CAS αποφάνθηκε ότι η Μέταλιστ και ορισμένοι αξιοματούχοι του συλλόγου ήταν ένοχοι για το στήσιμο του αγώνα με την Καρπάτι που έγινε στις 19 Απριλίου του 2008. Αυτή η απόφαση έχει τεθεί υπόψιν του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου”.