Έξι μήνες νοκ άουτ ο Μπεράμι
Oι τραυματισμοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη Γουέστ Χαμ, η οποία βλέπει το έμψυχο υλικό της συνεχώς να μειώνεται. Έπειτα από εγχείριση στην οποίαυπεβλήθη ο Βάλον Μπεράμι έγινε γνωστό πως θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα έξι μηνών.
« Ο Βάλον θα επιστρέψει στο Λονδίνο την επόμενη εβδομάδα, όπου και θα αρχίσει την αποθεραπεία του με το ιατρικό επιτελείο το συντομότερο δυνατό», ανέφερε σε επίσημη δήλωση της η λονδρέζικη ομάδα.
Ο Μπεράμι υπέστη ρήξηχιαστών στο αριστερό γόνατο στην ήττα των «σφυριών» από τη Μάντσεστερ Σίτι και είχε μεταβεί στην Ιταλία, όπου και υπεβλήθη σε εγχείριση.
Η απώλεια του Ελβετού αμυντικού απογοήτευσε τον Τζιανφράνκο Τζόλα, ο οποίος τουλάχιστον είδε τους Μπόα Μόρτε και Ντάιερ να βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους στη δράση.