Έξω ο Μπάρκογλου, μέσα ο Νικολόπουλος

Χωρίς τον Γιώργο Μπάρκογλου, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στην προπόνηση της Τετάρτης, θα ταξιδέψει στην Καλαμαριά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής το Αιγάλεω.

Έξω ο Μπάρκογλου, μέσα ο Νικολόπουλος
Χωρίς τον Γιώργο Μπάρκογλου, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στην προπόνηση της Τετάρτης, θα ταξιδέψει στην Καλαμαριά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής το Αιγάλεω. Ο 27χρονος μέσος του «σίτι» τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση και δεν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Βαζάκα.

Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος και στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησε ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα. Αντίθετα, στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επανήλθε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε τις προηγούμενες ημέρες, προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Ντανιέλ Εντουσέι, ο οποίος επέστρεψε από την Γκάνα. Την Πέμπτη επιστρέφει και ο τελευταίος απών του Αιγάλεω, Γκόραν Ποπόφ, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική Σκοπίων στην Ολλανδία, για τον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK