Εξω ο ΠΑΟΚ από τον εκπληκτικό Αγρ.Αστέρα

Η πιο μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής στο Κύπελλο έγινε την Πέμπτη στον Ευοσμο. Ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας επικράτησε του ΠΑΟΚ 5-4 στα πέναλτι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Δικέφαλο του Βορρά.

Εξω ο ΠΑΟΚ από τον εκπληκτικό Αγρ.Αστέρα
Η πιο μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής στο Κύπελλο έγινε την Πέμπτη στον Ευοσμο.Ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας επικράτησε του ΠΑΟΚ 5-4 στα πέναλτι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 33ο δευτερόλεπτο με αυτογκόλ του Μαλλού αλλά ο ίδιος παίκτης διόρθωσε το λάθος ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 53’.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έχασε δύο καλές ευκαιρίες (δοκάρι Σαλπιγγίδη, και πλασέ Γιασεμάκη) αλλά στην εκπνοή ο Αστέρας έσπασε τις καρδιές των οπαδών του με μία ανεπανάληπτη φάση. Σακελλαρίδης και Μπεκιάρης απέτυχαν να νικήσουν τον Φερνάντεζ και ο ΠΑΟΚ γλίτωσε προσωρινά. Στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας ακυρώθηκε γκολ του Καρυπίδη.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Mπαλάφας έχασε το τέταρτο πέναλτι, οι του Αστέρα ευστόχησαν σε όλα και πανηγύρισαν μία ιστορική πρόκριση.

H σειρά των πέναλτι

Μαλαδένης ΠΑΟΚ 0-1
Τζόκας Αγροτικός 1-1
Χριστοδουλόπουλος ΠΑΟΚ 1-2
Μπεκιάρης Αγροτικός 2-2
Μαλεζάς ΠΑΟΚ 2-3
Σακελλαρίδης Αγροτικός 3-3
Μπαλάφας ΠΑΟΚ απέκρουσε ο Θοεφάνους 3-3
Παπαδόπουλος Αγροτικός 4-3
Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ 4-4
Κυζερίδης Αγροτικός 5-4









ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοφάνους, Τζόκας, Μαλλούς, Καλλιάκης, Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Λαδάκης, Κοσμίδης (35ο Νίκιτς), Μπεκιάρης, Τελλιάκης (105ο Καραπατσακίδης), Κυζερίδης.

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Καρυπίδης, Μέγκαχεντ (27ο Μαλεζάς), Κουτσόπουλος, Ηλιάδης (61ο Μαλαδένης), Μπαλάφας, Ζωγραφάκης, Χριστοδουλόπουλος, Σικαμπάλα, Γιασεμάκης, Εγκωμίτης (63ο Σαλπιγγίδης).


Οι Δηλώσεις των Πρωταγωνιστών:

Νίκος Κυζερίδης: "Είμαι χαρούμενος. Πρόκειται για μια ιστορική πρόκριση. Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Ετσι κάναμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ".

Περικλής Αμανατίδης: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι. Σήμερα γράφτηκε μια λαμπρή ιστορία για τον Αγροτικό Αστέρα.

Γιώργος Κωστίκος: "Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρόκριση. Δεν υπάρχει κέρδος για μας από τον αποκλεισμό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν υποτιμήσαμε κανένα Αστέρα. Είχαμε τραυματισμούς και θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες και στα υπόλοιπα παιδιά. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα θα πρέπει να πάμε στην Αθήνα και να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK