Εξώδικο Λέτο κατά Παναθηναϊκού!

Η δικηγόρος του Σεμπαστιάν Λέτο έστειλε προ ημερών έγγραφο προς τον Παναθηναϊκό ζητώντας να πληρωθεί άμεσα η οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπό του απ' την περσινή σεζόν. Ακολουθεί και ο Μέστο!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
leto EUROKINISSI

Τα... οικονομικά “βάσανα” του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν έχουν τελειωμό... Εκτός από τις άμεσες “φωτιές” που καλούνται να “σβήσουν” οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” που έχουν μείνει πίσω για να διαχειριστούν την τρομακτικά δύσκολη επόμενη μέρα, υπάρχουν και πράγματα που... έρχονται και θα “σκάσουν” λίαν συντόμως στο "τριφύλλι".

Σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού που αποχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι από τους “πράσινους” και δεν έχουν εισπράξει ακόμη τα χρήματα που τους οφείλονται. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.grπριν από αρκετές ημέρες, η δικηγόρος του Σεμπαστιάν Λέτο, έστειλε εξώδικο προς την “πράσινη” ΠΑΕ, ζητώντας να διευθετηθεί η οφειλή που υπάρχει προς τον Αργεντινό επιθετικό, απ' την περσινή σεζόν.

Και ξεκαθάριζε πως εάν αυτό δεν συμβεί σύντομα, θα ακολουθήσει προσφυγή της πλευράς του Λέτο κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση ή επικοινωνία απ' τους “πράσινους”, ωστόσο είναι τόσα πολλά τα ανοικτά “μέτωπα” που είναι πιθανό να μην έχουν βρει χρόνο ακόμη για να το πράξουν. Λογικά πάντως θα υπάρξει σύντομα επαφή, προκειμένου να μην φτάσει (και) η υπόθεση του “Σέμπα” στις δικαστικές αίθουσες.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναμένεται να πάρει... σειρά και ο Τζιαντομένικο Μέστο, στον οποίο επίσης οφείλεται ένα σημαντικό ποσό απ' την περσινή σεζόν (έχει υπάρξει ήδη αντίστοιχη ενημέρωση προς τον Παναθηναϊκό), ενώ είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να “σκάσουν” κι άλλες προσφυγές. Ακόμη και από παλιούς παίκτες με τους οποίους έχουν γίνει διακανονισμοί και δεν έχουν τηρηθεί οι πληρωμές στις δόσεις.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ

Μέσα σε όλα ο Χρήστος Μπούρμπος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας οφειλόμενα που φτάνουν τις 55.000€. Ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στη μακρά λίστα του Βασίλη Κωνσταντίνου, που πρέπει να βγάλει... λαγούς από το καπέλο του για να σώσει την κατάσταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK