"Εξωφρενική πρόταση της Άρσεναλ για Ιγκουαΐν!"

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Άρσεναλ θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ετοιμάζεται να προσφέρει στη Νάπολι 60.000.000 ευρώ συν τον Ολιβιέ Ζιρού ως έμψυχο αντάλλαγμα.

"Εξωφρενική πρόταση της Άρσεναλ για Ιγκουαΐν!"
Ιγκουαΐν-Νάπολι

Από τα πιο "καυτά" ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό του Γκονσάλο Ιγκουααΐν. O 28χρονος Αργεντινός επιθετικός που την περσινή σεζόν πέτυχε 36 γκολ σε 35 αγώνες στη Serie A έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Γιουβέντους που ψάχνουν ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα όμως με την ιταλική " Gazzetta Dello Sport", οι "κανονιέρηδες" είναι αυτοί που τον θέλουν περισσότερο και ετοιμάζονται να το δείξουν και στην πράξη. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ μάλιστα είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση που θα περιλαμβάνει 60.000.000 ευρώ σε μετρητά συν τον τρίτο σκόρερ του φετινού Euro, Ολιβιέ Ζιρού, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

O αδερφός και ατζέντης του Ιγκουαΐν έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Άρσεναλ και φέρεται να έχουν συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 9.000.000 ευρώ, όπως έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος Emanuele Giulianelli. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στον Αργεντινό, αφού μέχρι τα 33 του ο Ιγκουαΐν θα έχει εξασφαλισμένα 9.000.000 ευρώ το χρόνο.

Ωστόσο όπως προκύπτει η Νάπολι δύσκολα θα δεχθεί τη συγκεκριμένη προσφορά. Κι αυτό γιατί αξιώνει περίπου τουλάχιστον 70-80.000.000 ευρώ σε μετρητά. Δεν θα προκαλέσει εντύπωση πάντως να βρεθεί η χρυσή τομή, βάζοντας και κάποια μπόνους στο τραπέζι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK