Ευχαριστημένος ο Φέργκιουσον που θα αντιμετωπίσει το Μουρίνιο

Απολύτως κανένα πρόβλημα δεν έχει ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον με το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Ζοζέ Μουρίνιο στο γύρο των "16" του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ευχαριστημένος ο Φέργκιουσον που θα αντιμετωπίσει το Μουρίνιο
Οι δύο προπονητές έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι στην Αγγλία από το 2004 έως το 2007 αλλά και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν 2003/04. Τότε οι "δράκοι" του Ζοζέ Μουρίνιο είχαν αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχαν κατακτήσει τελικά το Τσάμπιονς Λίγκ.

"Μας κρατούσαν σε αγωνία για όλη τη διάρκεια του αγώνα και μας πέταξαν έξω το τελευταίο λεπτό", λέει ο Φέργκιουσον για το 1-1 με την Πόρτο του Μουρίνιο στο "Ολντ Τράφορντ", με το οποίο είχε αποκλειστεί η Μάντσεστερ τότε. " Θα είναι όμως πολύ ενδιαφέρον να βρεθώ ξανά αντιμέτωπος με το Μουρίνιο γιατί είναι σπουδαία προσωπικότητα και έχει καλό χαρακτήρα. Άλλωστε πάντοτε είχα καλές σχέσεις μαζί του", συμπληρώνει ο Σκωτσέζος.

"Ελπίζω όμως αυτή τη φορά να έχουμε εμείς την τύχη που είχε η Πόρτο το 2004. Ξέρουμε άλλωστε σχεδόν τα πάντα για την Ίντερ αφού την αντιμετωπίσαμε πέρυσι σε φιλικό και έχουμε αντιμετωπίσει αυτά τα χρόνια τους περισσότερους παίκτες της ως αντιπαλους τόσο στην Αγγλία όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Μιλάνο, πράγμα που θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη στη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ. Είναι καλό το ότι κληρωθήκαμε με μεγάλη ομάδα αφού θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι όπως συνέβη στα περσινά μας παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα όπου η συγκέντρωση της ομάδας άγγιζε το απόλυτο", καταλήγει ο Φέργκιουσον.

Παολίλο: "Ο Μουρίνιο ήθελε Μάντσεστερ"

Όσον αφορά το αντίπαλο δέος του σερ Άλεξ τον Ζοζέ Μουρίνιο στο Μιλάνο είναι αιδιόδοξοι οτι ο Πορτογάλος τεχνικός θα καταφέρει να ξεπεράσει για άλλη μια φορά το εμπόδιο της Μάντσεστερ. Ο διευθυντής της Ίντερ Ερνέστο Παολίλο εμπιστεύεται απόλυτα τον Πορτογάλο.

"Ο Ζοζέ γνωρίζει πολυ καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο και τη Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι μπορεί να μας οδηγήσει με μεγάλη επιτυχία στην επόμενη φάση και να αποκλείσει τη Μάντσεστερ. Άλλωστε πριν την κλήρωση μου είχε πει ότι ήθελε για αντίπαλο τη Μάντσεστερ. Σέ ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι όλοι οι παίκτες μας θα είναι συγκεντρωμένοι και θα έχουν κίνητρο να παλέψουν", δήλωσε ο Ιταλός παράγοντας.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι τα τηλέφωνα των ραδιοφωνικών σταθμών του Μιλάνου έχουν "σπάσει" απο αισιόδοξους οπαδούς της Ίντερ που υποστηρίζουν οτι η κλήρωση ήταν πολύ καλή για την ομάδα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK