Ευχές της Γιουβέντους και συμβουλή από Αλέγκρι σε Μπουφόν

Ο Τζανλουτζι Μπουφόν συμπλήρωσε 39 χρόνια ζωής και η Γιουβέντους του ευχήθηκε μέσω μίας ξεχωριστής φωτογραφίας και ενός video. Το μήνυμα του Αλέγκρι για τον έμπειρο κίπερ.

Ευχές της Γιουβέντους και συμβουλή από Αλέγκρι σε Μπουφόν

Ένα από τους τελευταίους εν ενεργεία θρύλους της Serie A γιορτάζει σήμερα (28/1) 39 χρόνια ζωής και η Γιουβέντους δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει με ιδιαίτερο τρόπο, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στα social media μία ξεχωριστή "κολάζ" φωτογραφία με το πρόσωπο του Τζανλουίτζι Μπουφόν αλλά και ένα video με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στα γήπεδα.

"Έχουμε διασκεδάσει και έχουμε γράψει ιστορία μαζί. Η Γιούβε είναι κομμάτι σου", ανέφερε το σχετικό μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό των Τορινέζων στο Twitter.

Ευχές στον Μπουφόν έδωσε και ο Μάσιμο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Σασουόλο, με τον τεχνικό της "βέκια σινιόρα" να τονίσει: ""Ο Τζίτζι δεν πρέπει να σκέφτεται την ηλικία. Χάρη στη δύναμή του αισθάνεται πάντα νέος. Λέω επίσης ότι δεν πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το Μουντιάλ του 2018".

Φυσικά δεν είναι μόνο η Γιουβέντους που ευχήθηκε στον πολύπειρο κίπερ αφού το ίδιο έκαναν -μεταξύ άλλων- UEFA, FIFA, Εθνική Ιταλίας, καθώς και οι Φάμπιο Καναβάρο και Λεονάρντο Μπονούτσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK