Ευφορία για Αντωνιάδη

Ευφορία για Αντωνιάδη

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με την Αστραπή Μεσοποταμίας, έμεινε ο προπονητής της Καστοριάς, Βασίλης Αντωνιάδης. Οι “γουναράδες” επικράτησαν με το ευρύ 4-0, αλλά αυτό που ικανοποίησε τον τεχνικό της δεν ήταν το σκορ, αλλά η πολύ καλή απόδοση που έπιασαν οι παίκτες του.

“Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος” δήλωσε ο Βασίλης Αντωνιάδης και πρόσθεσε: “ Βέβαια τα συμπεράσματα ήταν θετικά και σε προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε εντοπίσει ελλείψεις. Όμως στις μέρες που απομένουν μέχρι τα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε κάποιους τομείς έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα με τον Πανηλειακό”.

Στο αγωνιστικό μέρος, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Κανοτίδης και Ντα Σίλβα. Ο πρώτος ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σερβία για να τακτοποιήσει κάποιο πρόβλημα που είχε προκύψει με την βίζα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK