Ευκαιρία για διορθώσεις

Ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας έχει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό η ομάδα του Πανιωνίου έδωσε χθες φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα των νέων την οποία και νίκησε με 4-2.

Ευκαιρία για διορθώσεις
Ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας έχει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό η ομάδα του Πανιωνίου έδωσε χθες φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα των νέων την οποία και νίκησε με 4-2. Ο Σλοβάκος τεχνικός είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και τον Μάριο Μπρέσκα να σημειώνει τα δύο από τα τέσσερα γκολ (τα άλλα πέτυχαν οι Όραβεκ και Γιαννούλης), δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το άλλο ευχάριστο νέο είναι οτι ο Φερνάντο Νάβας έδειξε πανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Ο Αργεντίνος που έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκε είκοσι λεπτά και έδειξε οτι μπορεί να προσφέρει στον αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Επιπλέον το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Κώστας Κιάσσος λύθηκε, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα είναι προπονηθεί κανονικά σήμερα, σε αντίθεση με τον Μαγκντί που θα ξεκινήσει τις προπονήσεις από μεθαύριο. Αντίθετα ο Φερνάντεζ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν πέρασε από εργομετρικά τεστ.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θα μπορέσει να βγάλει ακόμα περισσότερα συμπεράσματα για τους «κυανέρυθρους» το Σάββατο, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τον Ακράτητο στα Λιόσια. Μια αναμέτρηση που θα είναι πολύ πιο δυνατή από αυτή με την ομάδα νέων, καθώς ο Ακράτητος αγωνίζεται στην Α΄Εθνική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK