"Ευρωπαία" η Αταλάντα, "ξέρανε" την Νάπολι!

Η Αταλάντα απέδειξε σε ένα ακόμα ματς πως φέτος είναι φτιαγμένη για Ευρώπη αφού νίκησε 2-0 την Νάπολι στο "San Paolo" και κάνει όνειρα ακόμα και για Champions League (VIDEO)!

Atalanta's Mattia Caldara (2L) jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match SSC Napoli vs Atalanta BC at San Paolo stadium in Naples, Italy, 25 February 2017.
ANSA/CIRO FUSCO
Atalanta's Mattia Caldara (2L) jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match SSC Napoli vs Atalanta BC at San Paolo stadium in Naples, Italy, 25 February 2017. ANSA/CIRO FUSCO ANSA

Της πήρε τον... αέρα. Μετά το 1-0 στον πρώτο γύρο στην Τοσκάνη η Αταλάντα επιβλήθηκε της Νάπολι και μέσα στο "San Paolo", με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να επικρατεί 2-0 και να μειώνει σε μόλις τρεις πόντους την απόσταση που την χωρίζει από το... Champios League (3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά).

Οι "μπεργκαμάσκι" έπαιζαν με 10 παίκτες από το 67' λόγω αποβολής του Κεσιέ όμως άντεξαν στη πίεση της Νάπολι (είχε δύο δοκάρια με τους Ινσίνιε και Μέρτενς) έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματία Καλντάρα.

Ο 22χρονος Ιταλός σέντερ μπακ, που τον έχει "κλείσει" για το καλοκαίρι η Γιουβέντους έναντι 15 εκ.ευρώ, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 29' με κεφαλιά ενώ στο 70' "καθάρισε" τους Ναπολιτάνους με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK