Ευρωπαϊκή αυλαία με δύο μεγάλους τελικούς

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα για τις δύο τελευταίες μάχες σε Champions League και Europa League.

Bayern's Serge Gnabry, right, celebrates his side's second goal with teammates Robert Lewandowski, center, and Thomas Mueller during the Champions League semifinal soccer match between Lyon and Bayern Munich at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 19, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool via AP)
AP PHOTO/MIGUEL A. LOPES

H μεγάλη ώρα των δύο τελικών που θα κρίνουν τις δύο ομάδες που θα βρεθούν στους δύο πιο σημαντικούς «θρόνους» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο έχει φτάσει.

Μετά από έναν Αύγουστο γεμάτο σκληρές αναμετρήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις οι φιναλίστ του Champions League και του Europa League είναι έτοιμοι να δώσουν το φινάλε που αρμόζει σε μία πολύ διαφορετική σεζόν.

Απόψε, στις 22:00, Σεβίλλη και Ίντερ θα αναμετρηθούν στην Κολωνία για τον τελικό του Europa League.

Η Ίντερ έρχεται με τον αέρα της εντυπωσιακής πρόκρισης επί της Σαχτάρ με 5-0 και μετρά 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία μας. Με την κατάκτηση του Europa League οι «νεραντζούρι» θα καταφέρουν να «σώσουν» τη χρονιά, εφόσον δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το ιταλικό πρωτάθλημα.

Με ήρωα τον Μαροκινό τερματοφύλακά της, Γιασίν Μπόνο, η Σεβίλλη πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1. Μετά την εντυπωσιακή τους νίκη, οι Ισπανοί θα διεκδικήσουν τον έκτο τίτλο Europa League στην ιστορία τους.

Εντυπωσιακή επιστροφή σε τελικό

H Mπάγερν Μονάχου επέστρεψε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο σε τελικό του Champions League, όπου την Κυριακή, στις 22:00, θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γερμανοί πέτυχαν μια συντριπτική νίκη ενάντια στην Μπαρτσελόνα με 2-8 στο Final 8, ενώ προκρίθηκαν στον τελικό νικώντας με 0-3 τη Λυών, βάζοντας πλώρη για το έκτο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Οι Παριζιάνοι προκρίθηκαν κι αυτοί εύκολα στον τελικό, αποκλείοντας με 0-3 τη Λειψία. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε τελικό Champions League.

Ειδικά στοιχήματα και τρεις προωθητικές ενέργειες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές και για τους δύο τελικούς. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην κατάκτηση του τροπαίου, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το πέναλτι, το αυτογκόλ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τον νικητή των κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο γκολ, την πρώτη κάρτα, την κόκκινη κάρτα, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ.

Στα πρακτορεία συνεχίζονται, επίσης, οι επιβραβεύσεις των παικτών, «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

News 24/7

24MEDIA NETWORK